Ambulansın camlarını kürekle parçaladı: Hamile sağlık çalışanı yaralandı

Adana Kozan’da bir hasta yakını, geç geldiğini iddia ettiği ambulansın camlarına kürekle saldırdı. Saldırıda camları kıran kişinin, ambulanstaki hamile sağlık çalışanının yaralanmasına sebep olduğu bildirildi.

06.05.2024-09:16 - (Son Güncelleme: 06.05.2024-17:27) Ambulansın camlarını kürekle parçaladı: Hamile sağlık çalışanı yaralandı

Adana’nın Kozan ilçesinde hasta yakını Y.A., geç geldiğini iddia ettiği ambulansa kürekle saldırdı. Yaşanan olayda hamile olduğu kaydedilen sağlık çalışanının kırılan cam parçaları sebebiyle yaralandığı belirtildi.

Ambulansın camlarını kürekle parçaladı

Haber7’nin yer verdiğine göre; gece saatlerinde ilçeye bağlı Karacaoğlan Mahallesi Itır Sokak'ta bir olay meydana geldi. Ambulans, bir hastaya müdahale için çağrıldı ve olay yerine doğru hareket etti. Ancak, beklenmedik bir durum yaşandı. Hasta yakınları, ambulansa yönelerek saldırıda bulundu. İddialara göre, Y.A. isimli hasta yakını, ambulansın geciktiğini iddia ederek kürekle araca saldırdı ve camları kırdı.

Ambulansın camlarını kürekle parçaladı: Hamile sağlık çalışanı yaralandı

Bu saldırı sırasında ambulans içinde bulunan bir hamile sağlık çalışanı da zarar gördü. Cam parçaları nedeniyle yaralanan sağlık çalışanı, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumun ciddiyeti, düşük yapma riski taşıyan sağlık çalışanının hemen tedaviye alınmasını gerektirdi. Olayın ardından, saldırgan Y.A. hakkında sağlık çalışanları tarafından polise şikayetçi olundu. Polis, olayı araştırmak üzere inceleme başlattı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal