Ebru Gündeş'in Yeni Projesinin Detayları Ortaya Çıktı

Başarılı sanatçı Ebru Gündeş yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gündeş 'Ebru Gündeş Dinliyor' adlı program ile yetenekleri yetenekleri ortaya çıkaracak. Programa dair yeni detaylar paylaşıldı.

02.02.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-11:22) Ebru Gündeş'in Yeni Projesinin Detayları Ortaya Çıktı

Şarkıcı Ebru Gündeş, yeni yetenekleri müzik dünyasına kazandıracak. Ebru Gündeş Dinliyor adındaki dijital yarışmaya katılımcılar kendi şarkıları ile katılacak. 

Ebru Gündeş'in müzik dünyasına yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlediği dijital yarışma kapsamında katılımcılar, kendi şarkılarının yer aldığı videoları www.ebrugundesdinliyor.com adresine gönderecek.

 BİRİNCİ OLAN KİŞİ EBRU GÜNDEŞ İLE DÜET YAPACAK 

Şarkılar Ebru Gündeş'in YouTube kanalında yayınlanacak. En çok görüntülenen beş şarkı finale kalacak. Ve birinciyi Gündeş'in başında olduğu jüri belirleyecek. Yarışmada birinci olan şarkıyı Ebru Gündeş seslendirecek.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR? 

Ebru Gündeş, 24 Temmuz 1977 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Gündeş henüz 5 yaşındayken evden ayrılan babası Remzi Gündeş ile bir daha görüşmedi ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu ile yaşamını sürdürdü. Annesi ile Ankara’ya taşınan Gündeş, ilköğretim hayatını Ulubatlı Hasan İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra annesiyle beraber tekrar İstanbul’a yerleşti fakat maddi problemler sebebi ile öğrenimini yarıda kesmeye mecbur kaldı. Bu dönemde hazır giyim sektöründe işçi olarak çalıştı. Bu süreçte müziğe yatkınlığı ve sesi de annesi ve kendisi tarafından fark edilmişti. Ebru Gündeş’in hayatı bununla beraber değişmeye başladı.

KARİYER HAYATI 

Ebru Gündeş, 1989 yılında, bir yakınları vasıtasıyla zamanın en önemli müzik yapım şirketi olan Raks Müzik ‘in ortağı Neşe Pınar ile tanıştı. Neşe Pınar’ın Ebru Gündeş’teki cevheri fark etmesiyle, 1991 yılında, ünlü bir prodüktör olan Koral Sarıtaş’ın yönlendirmesiyle, Emel Sayın’ın vokali olarak sahneye çıkmaya başladı.

Bundan 2 sene sonra, 1993’te ilk albümü ‘Tanrı Misafiri’ ile müzik piyasasına çıkış yaptı. Performansıyla çok büyük bir etki yaratarak bu albüm ile büyük satışlara imza attı. 1994’te çıkardığı ikinci albümü ’Tatlı Bela’ ile Kral Tv Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Türk Sanat Müziği Sanatçısı’ dalında ödül aldı. Bu başarısını, 1995’teki ‘Ben Daha Büyümedim’ ve 1996’daki ‘Kurtlar Sofrası’ albümleri ile taçlandırdı. Böylelikle ülkenin parlayan seslerinden biri haline geldi. 1995 ve 1996 senelerinde de ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ve bir kez daha ‘En İyi TSM Sanatçısı’ ödüllerine layık görüldü. Ebru Gündeş hakkında bilgi arıyorsanız, bu ödülleri aldığı performanslara da göz atabilirsiniz.

Tüm bu müzik yolculuğunun yanı sıra, 1995 senesinde ‘Fırtınalar’, 1999 senesinde ‘Sen Allah’ın Bir Lütfusun’ ve ‘Deli Divane’ isimli dizilerde başrol oyunculuğu yaptı.

1998 senesinde, beşinci albümü olan ‘Sen Allah’ın Bir Lütfusun’ ile yoluna devam etti. 1999 piyasaya sürülen ‘Dön Ne Olur’ albümünün tanıtım organizasyonunda beyin kanaması geçirerek hastanede uzun süre tedavi gördü.

2000 yılı Mart ayında tekrar sevenleri ile buluşan Ebru Gündeş hakkında bilgi edinmek için, özellikle bu dönem sonrasını iyi okumak gerekir. Bu süreçten sonra, müzik alanında çok önemli bir ivme kazanan Gündeş, 2001 senesinde, bir yandan ‘Popstar Alaturka’ isimli yarışma programının jüriliğini yaparken bir yandan da ‘Ahdım Olsun’ albümüyle, müzik piyasasında büyük yankı uyandırdı.

2003 ‘te ‘Şahane’, 2004 ‘te ‘Bize De Bu Yakışır’ ve 2006 ‘da onuncu albümü olan ‘Kaçak’ ile müzik çalışmalarına son hızla devam etti. Bu dönemler, Ebru Gündeş’in kariyer hayatı açısından en verimli ve en yoğun zamanlar oldu.

2008 senesinde ‘Evet’ isimli albümü ile uzun yıllar dillere dolanan pek çok şarkıyı seslendirdi. 2013,2014 ve 2015 senelerinde ‘O Ses Türkiye’ adlı yarışma programında jüri üyesi olarak ekranlarda yer aldı. Ebru Gündeş 2012’de ’13,5’ ve 2014’te ‘Araftayım’ albümleri ile de çok büyük beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal