Gündemden Düşmeyen Özcan Deniz ve Feyza Aktan Kavgasının Gerçekleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıllarda yıldırım nikahı ile evlenen ve oğulları Kuzey’i kucaklarına alan Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın olaylı geçen velayet davası devam ediyor. Velayeti etkileyen kavga görüntüleri sonrası Feyza Aktan ilk defa konuştu.

12.05.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-17:04)

Yıldırım nikahı ile evlenen ve bir yıl kadar sonra olaylı şekilde boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin, velayet davaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Özcan Deniz’e saldırdığı görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, Feyza Aktan ilk kez konuştu. 

ÖZCAN DENİZ VE FEYZA AKTAN ARASINDA SULAR DURULMUYOR

2018’de evlenen ve oğulları Kuzey doğduktan kısa bir süre sonra boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davası devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan’ın, Özcan Deniz’e saldırdığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Magazin gündeminde çok konuşulan görüntülerin ardından Feyza Altan ilk kez konuştu. 

TV8’de yayımlanan magazin programı 2.Sayda’ya telefonla katılan Feyza Altan, magazine sızan kavga görüntülerinin ardındaki gerçekleri anlattı. Altan, ‘Bu olayın iki gün öncesi var. Planlanmış bir olay. Biliyorsunuz benden arabayı aldılar. Kuzey'i okula Özcan'ın şoförü getirip götürüyordu. Bir gün öncesi şoför bana mesaj attı, 'Hastayım, yarın Kuzey'i alamayacağım' diye Şoföre 'Tamam, Özcan ile hallederiz' dedim. 'Özcan Bey de alamayacak' dedi. Sabah aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. Çocuğu okula taksiyle götürdüm. Gün içinde sürekli yarını organize etmeye çalıştım. Babayla kontak kuramadığım için, yine şoförle görüştüm.’ Dedi.

ÖZCAN’LA İLTİBAT KURMAKTA ZORLANDIM

Oğlu Kuzey’in okula ulaşımı hakkında sorunlar yaşadığını ve Özcan Deniz’le bu konu hakkında iletişim sağlamakta oldukça zorlandığını ifade eden Aktan, ‘Şoför 'Ben bir süre Kuzey'i okula götüremeyeceğim. Bana böyle talimat geldi. Lüften Özcan Bey ile irtibat kurun" dedi. Özcan'a 'Lütfen kişisel hırslarını bu konudan uzak tutalım. Taksi bulmak çok zor. Takside bebek koltuğu olmadığı için ben bunu uzun vadede kullanamam' şeklinde mesajlar attım’ dedi. 

KAPIYI AÇAR AÇMAZ BAĞIRMAYA BAŞLADI

Özcan Deniz’in her şeyi kasıtlı yaptığını, görüntülerin çekildiği günün yansıtıldığı gibi olmadığına dikkat çeken Aktan, ‘Olay sabahı saat 09:00'da okul başlıyor. 10:00'da da Özcan'ın görüş saati başladı ama gelen olmadı. Bu izlediğiniz görüntü sabah 10:00'da. Kapıyı açtım, bağırmaya başladı. 'Oğlumun önlüklerini neden giydirmedin, neden çocuğun üstünde formaları yok' dedi.Ben de gülerek 'Saatin farkında mısın, hemen giydirip veriyorum' dedim. Bağırmaya devam etti. O gün o kadar gözü dönmüş bir şekilde geldi ki... Çünkü velayet davamız yaklaştı ve ellerinde bir görüntü olmak zorundaydı. Çocuğun kapıya çıktığını fark ettiğim anda, kapıya yöneldim ve Kuzey'i içeri yolladım’ şeklinde anlattı.

Özcan Deniz Feyza Aktan

ÖZCAN DENİZ BAŞIMA OYUN SARMAYA ÇALIŞIYOR

Özcan Deniz’in velayet davası yaklaştığı için kendisine oyun yapmaya çalıştığını ve bu konuda başarılı olduğunu söyleyen Aktan, olayın perde arkasını anlatmaya devam etti ve ‘Şov devam etti. 'Vurma' diye yüklendi. Sonra yengeyi aradım. 'Kuzey'i Özcan'a verir misin?' dedim. 'Özcan çıktı' dedi. Özcan'a mesaj attım, 'Çocuğu gel al, başıma yeni bir oyun sarma' dedim. Cevap yok. 1-2 saat sonra polis aradı. 'Özcan Bey'e ve çocuğunuza şiddet uyguladığınız için hakkınızda şikayet var' dediler. Polis arabası ile hastaneye gittik. Çocuk muayene edildi. Dönüş yolunda kucağımda uyudu. Özcan'a 'Çocuğu sana bırakacağım' dedim. İnatla beni kendi evime yönlendirdi. 'Siz eve geçin, ben alacağım' dedi. Tekrar bir şeyin peşinde olduğunu anladım. Avukatım 'Karakola dönelim, çocuğu orada alsın' dedi. Bir saat bekledim gelen olmadı. İfade vermeye yukarı çıktım. Kuzey'i bahçede teyzesinin yanında bıraktım. Yanlarında Özcan'ın abisi de vardı. O sırada içeri polisler girdi. Beni tutuklamaya geldiler sandım. 'Çocuğu babasına vermemişsiniz, acilen çocuğu babaya teslim etmeniz gerekiyor' dedi. 

HER ADIMIMIZ İZLENİYOR

Olayın bütün gerçekliklerini polise aktardım ve kameraların görüntülerini gösterdim. Özcan’a o gün görmesi için Kuzey’i ben verdim diyen Feyza Aktan, ‘Gönderdiğim mesajları polislere gösterdim. Çocuğu babasına vermeye çalışan benim. Akşam 20.30'a kadar karakoldaydım. Bunlar 15 Eylül'e ait görüntüler ama velayet duruşmasının yapıldığı saatte servis edildi. Bu kameralar Özcan'ın evimin önüne yerleştirdiği kameranın görüntüleri. 7x24 bizi izliyor. Bunların başıma geleceğini biliyordum. O kameraların orada olduğunu bile bile bu olayı yaşadım. Hırsımla, öfkemle o tokadı attım. Bugün de olsa o tokatı atarım. Annesi olarak, Kuzey'i korumak adına o tokat hep yapacağım bir şey. Bir daha Kuzey'in psikolojisini etkileyecek bir tavırla karşılaşırsam aynı şeyi yaparım.’ Şeklinde konuştu. Görüntülerin asıl kısımlarının kesilerek servis edildiğini dile getiren Aktan, ‘Olayın iki dakika önceki kısmı var, kesilen kısım. Onlar yayınlansa bugün bunları anlatmak zorunda kalmazdım. Videonun tamamı yayınlansaydı Özcan Deniz'in yaptıkları da görülürdü. Planlanan, hazırlanan bir günün sonucuydu. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.’ Açıklamasında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal