Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz’den zehir zemberek sözler: Bu evliliği istemiyorum

Eski eşi Feza Aktan ile çekişmeli velayet davası devam eden Özcan Deniz’in, genç sevgilisi ile nikah masasına oturacağı iddialarına, ünlü sanatçının annesinden cevap geldi. Kadriye Deniz’in genç gelini için söyledikleri oğlu Özcan Deniz’i kızdırdı. İşte kayınvalide Deniz’den tartışma yaratan açıklamalar…

09.05.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-12:22)

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Özcan Deniz’in, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturacağı magazin kulislerinde gezmeye başladı. Daha öncede kendisinden yaşça küçük oğlunun annesi Feyza Altun’la evlenen ve kısa bir süre sonra olaylı ayrılan Özcan Deniz’in, çekişmeli velayet davası devam ediyor. Altun, ünlü sanatçıdan şiddet gördüğünü iddia etmiş ve çocuğunun velayetini almıştı. İkili arasındaki dava devam ederken, Özcan Deniz Samar Dadgar ile birliktelik yaşamaya başladı. Çiçeği burnunda çiftin önümüzde ki yaz evleneceği haberleri magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Çıkan haberler sonrası ise ünlü sanatçının annesi Kadriye Deniz’den açıklama geldi. Anne Deniz, yeni gelini hakkında söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirdi. 

Özcan Deniz annesinden veto yedi

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçının kız kardeşi Yurda Deniz, Zekeriyaköy’de güzellik merkezi açtı. Yeni mekanın açılışına Özcan Deniz’in annesi, Kadriye Deniz’de katıldı. Mikrofon uzatılan anne Deniz, oğlunun eski eşi Feyza Altun’la devam eden çekişmeli velayet davası ve yeni gelini hakkında açıklamalarda bulundu. Anne Deniz,."Kimse gözyaşı dökmesin ama bunların hepsini kaldırmak zor, hele hele Özcan'ın hayatını taşımak kolay değil. Herkes istediği yerde olsun, birbirlerini üzmesinler" dedi ve Özcan Deniz hakkındaki evlilik sorularına yanıt verdi.

Özcan Deniz'in annesinden yeni gelinine ağır sözler

Daha önce Özcan Deniz verdiği bir röportajda, ilişkilerinde olumsuz örnekler yaşadığı için ailesinin ilişkilerine temkinli yaklaştığını belirtmişti. O dönemde Deniz’in ailesinin, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Sama Dadgar’ı istemedikleri konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü sanatçının annesi Kadriye Deniz, oğlu hakkında sorulan sorulara, "Özcan eğer mutluysa sonuna kadar istiyorum ilişkilerini. Onun mutluluğu benim için çok önemli, bir yastığa baş koysunlar. Ama ben Özcan'ın evlenmesini istemiyorum. Belki bu konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir ama ben istemiyorum’’ şeklinde cevap verdi. Özccan Deniz'in ise annesinin bu açıklamarına çok kızdığı iddia edildi.  

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal