Annesinin evliliğini onaylamamıştı: Oğulcan Engin Anneler Günü’nde öyle bir fotoğraf paylaştı ki Seda Sayan balayını yarıda bıraktı

Ünlü sanatçı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturdu. Annesinin evliliğini onaylamayan Oğulcan Engin, Anneler Günü’nde öyle bir paylaşım yaptı ki…. İşte detaylar

09.05.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-10:21)

Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, balayı için Paris’e gitti. Annesinin kendisinden 24 yaş küçük biriyle evlenmesini onaylamayan Oğulcan Engin, nikah törenine katılmamıştı. Annesiyle ilgili konuşmayan Oğulcan Engin, dün yaptığı Anneler Günü paylaşımı ile herkesi şaşkına çevirdi. 

Oğulcan Engin’den Anneler Günü paylaşımı 

59 yaşında olan ve magazin dünyasının en gözde isimlerinden Seda Sayan, kendisine vokallik yapan Çağlar Ökten’ten 14 Şubat’ta evlenme teklifi almış, çift geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Kendisinden 24 yaş küçük eşiyle evlenen Seda Sayan, oğlundan veto yemişti. Düğüne katılmayan Oğulcan Engin Anneler Günü’nde öyle bir fotoğraf paylaştı ki, takipçileri yorum yağmuruna tuttu. 

Anneler Günü’nde annesi Seda Sayan ile bir fotoğrafını paylaşan Oğulcan Engin’in, fotoğrafın altına hiçbir şey yazmaması dikkat çekti. Anne oğlun arasının açık olduğu, Seda Sayan’ın bu duruma çok üzüldüğü için balayını yarıda sonlandırdığı iddia edildi. 

Oğulcan Engin'den anneler günü paylaşımı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal