Seda Sayan ve yeni eşi Çağlar Ökten’e balayı şoku! Çiçeği burnunda çift Paris’te hüsrana uğradı Ünlü mekan Seda Sayan ve Çağlar Ökten’i içeri almadı!

Sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan Seda Sayan, balayı için gittiği Paris’te kapıda kaldı. Sayan ve Ökten çifti, Paris’te ünlü bir mekana girmek isteyince hayatının şokunu yaşadı. Mekanın görevlilerinin Seda Sayan ve eşini içeriye almayıp kapıdan çevirmesi magazin gündeminde bomba etkisi yaptı. Birçok kişi Sayan ve Ökten çiftinin yaşadığı olayın nedenini merak etmeye başladı.

05.05.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-14:44) Seda Sayan ve yeni eşi Çağlar Ökten’e balayı şoku! Çiçeği burnunda çift Paris’te hüsrana uğradı Ünlü mekan Seda Sayan ve Çağlar Ökten’i içeri almadı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Mayıs ayında Prag’da evlenme hayalleri kuran Seda Sayan’ın planları, vize sorunları nedeniyle iptal oldu. Nikah tarihini erkene çeken çift, 24 Nisan 2022 tarihinde Swiss Otel The Bosphourus'da hayatlarını birleştirdi. 59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenerek 7. Evliliğini yapmış oldu.

Ünlü çift nikahın ardından balayı yapmak için yakın arkadaşlarıyla birlikte Paris’in yolunu tuttu. Paris’te ünlü bir mekana giderek eğlenmek isteyen Seda Sayan ve eşi, hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Girmek istedikleri mekana alınmayan çiftin kapıdan çevrilmesi ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Türkiye’de her mekanda büyük bir ilgiyle karşılanan Seda Sayan, ünlü bir mekanda içeriye alınmayarak hayatının şokunu yaşadı.

Seda Sayan Evlendi

Kapıda kaldılar!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve müzisyen eşi Çağlar Ökten, balayını geçirmek için arkadaşları ile birlikte Paris’e gitti. Çift ve beraberindekiler, Paris’in en ünlü mekanlarından olan L'Avenue'ye giderek eğlenmek istedi. Fakat hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan ekip şoka uğradı. Ünlü mekan Seda Sayan ve beraberindekileri, rezervasyonları olmadığı gerekçesiyle mekana almadı.

Aşıklar şehri Paris’in sokaklarında gelinlik ve damatlık ile gezen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, ünlü şehrin gözde mekanlarında eğlencelerine devam etmek istedi. Paris’in gözde mekanlarından L'Avenue'de rezervasyonları olmaması nedeniyle içeri alınmayan çift şoka uğradı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal