İkinci bebeğine hamile olan ünlü şarkıcı Merve Özbey Kıbrıs'ta sahne aldı!

Sevilen şarkıcı Merve Özbey'in ikinci bebeğine 6 aylık hamile olduğu biliniyor. Bayramda Kıbrıs'ta sahne alan Merve Özbey oldukça ilgi çekici bir konser verdi. Tüm detaylar haberimizde.

05.05.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-13:45) İkinci bebeğine hamile olan ünlü şarkıcı Merve Özbey Kıbrıs'ta sahne aldı!

6 aylık hamile olan Merve Özbey'in bayramda Kıbrıs'ta sahne alması oldukça ilgi çekti. Merve Özbey oldukça etkileyici bir konserle ve şarkılarıyla konuklarına güzel bir gece yaşattı. Merve Özbey'in Kıbrıs konseri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Merve Özbey Kıbrıs konseri

Geçtiğimiz sene ilk çocuğunu kucağına almış Merve Özbey bu sene Kıbrıs'ta vereceği konserde bebeği Elif Özüm'ü yanında götürmedi ve babaannesine bıraktıklarını açıkladı. Geçen bayram çok küçük olduğunu, ne olduğunu anlayamadıklarını ve bu bayram da çocuğunun yorulmasını istemediğini açıkladı. İkinci bebeğinin erkek olduğu bilinen ünlü şarkıcıya isim konusu sorulduğunda ise kızlarının ismini kendinin koyduğunu bu sebeple oğlanın ismini eşi Kenan'ın koyacağını söyledi. 

Merve Özbey Kıbrıs Sahnesi

Merve Özbey 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Merve Özbey'i müzik konusunda ilk keşfeden isim Ebru Gündeş olmuştur. Özbey, bir süre Ebru Gündeş'in vokalliğini yaptıktan sonra Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlerin de vokalliğini üstlenmiştir. Demet Akalın'ın bir lansmanında performans sergiledikten sonra Erdem Kınay ile tanışmış ve Kınay Merve Özbey'e bir demo kayıt yapmıştır. 2012 yılında ise Kınay'ın çıkardığı Duman şarkısını seslendirerek Merve Özbey büyük kitlelere sesiyle ulaşabilmiştir. 2013 yılında ise yine Erdem Kınay'a ait Proje 2 isimli albümde Helal Ettim şarkısını Merve Özbey seslendirmiştir. Merve Özbey daha sonra 2015 senesinde Yaş Hikayesi adlı albümünü çıkarmıştır. Albümündeki çıkış şarkısının sözleri Deniz Erten'e, müziği ise Erdem Kınay'a ait olan Yaş Hikayesi şarkısı olmuştur. 2021 yılında ise Özbey verdiği uzun aranın ardından Yerle Yeksan adlı bir single çıkarmıştır. Merve Özbey iş adamı Kenan Koçak ile 9 Şubat 2020 yılında evlenmiş ve Elif Özüm adında bir kız çocukları vardır. Merve Özbey şimdilerde ise heyecanla ikinci bebeğini kucağına alabilmek için gün sayıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal