Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya sevgilisiyle fotoğraflarını paylaştı! Meltem Yılmazkaya sevgilisiyle fotoğrafına binlerce yorum aldı!

Sevilerek takip edilen Güldür Güldür programının başarılı oyuncusu Meltem Yılmazkaya sevgilisi ile fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabında paylaştı. Peki Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisi kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

05.05.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-14:03) Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya sevgilisiyle fotoğraflarını paylaştı! Meltem Yılmazkaya sevgilisiyle fotoğrafına binlerce yorum aldı!

Güldür Güldür programında Mehtap karakteriyle tanınan Meltem Yılmazkaya sosyal medya hesabında sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşması üzerine takipçilerinden bolca beğeni aldı. Peki Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisi kimdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Meltem Yılmazkaya sevgilisi

37 yaşında olduğu bilinen Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisi müzisyen Kadir Doğan'dır. Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisi ile fotoğrafını paylaşması üzerine birçok beğeni ve "Ne kadar güzelsiniz" şeklinde yorumlar aldığı görüldü. Meltem Yılmazkaya sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafın altına ; "Bir hikayenin içinde birbirinizi kaybedip bulabilirsiniz, arada gülüp ağlayabilirsiniz. Birbirinize sımsıkı sarılabilirsiniz. El ele dünyayı güzelleştirebilirsiniz. Sonrası günlük güneşlik, sonrası ufuk çizgisinde iyot kokusu. Çek içine mis gibi!" açıklamasını yaptı.

Meltem Yılmazkaya Sevgilisi

 Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisi Kadir Doğan müzisyen olarak tanınmaktadır. Almanya'da kendine ait bir müzik stüdyosu olduğu biliniyor aynı zamanda da Pure isimli bir albümü vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal