Ozan Tufan Emre'nin Gözyaşlarını Anlattı

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a karşı aldığı galibiyet sonrasında Emre Belözoğlu gözyaşlarını tutamadı. Ozan Tufan Emre Belözoğlu'nun duygusal anlarını yorumladı.

27.06.2020-23:02 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-23:01) Ozan Tufan Emre'nin Gözyaşlarını Anlattı
Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor maçında yıldızlaşan isimlerinden olan Ozan Tufan maç sonrasında Emre Belözoğlu'nun duygusal anlarını yorumladı.

Müsabakada skorun 2-1 olduğunda Emre Belözoğlu'nun sinirlendiğini belirten Ozan, "2-1 oldukan sonra Emre ağabey sinirlendi doğal olartak. Sinirlerine hakim olamadı ve 3-2 olunca ağladı. Soyunma odasında da gözyaşlarını tutamadu. 3-2 oldu, arkadaşlarım bana geldiğinde, ben Emre ağabeyi baktım. Emre ağabey orada ağlıyordu." açıklamasında bulundu.

Emre Belözoğlu'nun üzerinde çok yoğun bir baskı olduğunu vurgulayan Ozan, "Yaşadığımız sıkıntılar var, herkesin kendi problemleri var. Hedefimiz şampiyonluktu, şampiyonluktan uzaklaştık. Kötü bir sürece gittik, Ersun Hoca gitti. Emre ağabeyin üzerinde çok baskı var. Her şeyini vermek istiyor, son senesi. Belki onun mutsuzluğunu yaşıyor. 3. golü attığımda ben de sinirlendim. Biz bu maçı buraya getirmemeliydik. Emre ağabeyi öyle görünce sinirlendim. Ararız gönlünü alırız." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal