Samsun Belediye Başkanı Demir'den Yerli Otomobile Destek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tanıtılan "Türkiye'nin Otomobili", Samsun'da halkın her kesimi tarafından takdir edildi.

28.12.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-15:11) Samsun Belediye Başkanı Demir'den Yerli Otomobile Destek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'nin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü dile getirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tanıtılan "Türkiye'nin Otomobili", Samsun'da halkın her kesimi tarafından takdir edildi.
Elektrikli olarak üretilmesi planlanan yerli otomobillerin devrin değil daha ilerinin teknolojisini yansıttığını bildiren açıklamasında Demir, "Elektrikli otomobiller küresel bir marka olacaktır. Biz de yerli üretimi her alanda destekliyoruz. Belediye çalışmalarında da yerli ürün, yerli ve milli yatırımlara öncelik veriyoruz. Üretilecek iki modelin üretim bandından çıkacak 55'incilerine talibiz." diye konuştu.
Samsun'da esnaf olan Taşkın Taşkın da yıllardır bekledikleri otomobilin üretilmesinin sevincini yaşadıklarını vurgulayarak, "Her haliyle beğendim. Otomobilin tasarımı, renkleri, teknolojik olması, ülkemiz açısından çok sevindirici. İnşallah seri üretimini de görürüz." dedi.
Ayakkabı tamircisi yapmakta olan Nuri Başar ise Türkiye için gurur verici bir an yaşadıklarını, seri üretimi geçildiğinde elektrikli olduğu için bütün insanların tercihinin bu yönde olacağını düşündüğünü belirtti.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal