Dacia Lodgy

Dacia Lodgy yorumlar? Dacia Lodgy 2017? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

16.05.2018-18:28 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-18:28) Dacia Lodgy

Merhabalar arkadaşlar bugün sizler için STEPWAY versiyonu da olan DACİA LODGY 2017 için bir inceleme yapacağız. DACİA LODGY karşımıza iki motor seçeneği ile geliyor bunlardan ilki 1.5 DCİ 90bg dizel motor ikincisi ise 1.5 DCİ 110bg lik dizel motor. DACİA LODGY iç hacim olarak kategorisinin en geniş otomobillerinden biri. Lodgy 5 koltuklu ve Lodgy 7 koltuklu versiyonları mevcut olan DACİA LODGY 2017 senesinde DACİA LODGY STEPWAY modelliyle de iyice öne çıkan bir otomobil haline dönüştü.


DACİA LODGY 100 BG MOTOR TERCİH EDERİM

Dacia LODGY alacak arkadaşların bu otomobili tercih etmesinin iki nedeni vardır. İlki ya ticaretle uğraşıyordur yük taşıyacaktır veya çok geniş bir aileye sahiptir sıkış tıkış yolculuklardan bezmiştir. Bu otomobil tam geniş ailelere hitap ediyor fakat küçük bir tavsiyem olacak. Bu otomobili tercih edecek arkadaşlarımız mümkün olduğu kadar 110 BG lik modellerini tercih etmelerinde yarar var şöyle ki Dacia LODGY kasa bakımından büyük bir araç ve 7 kişilik modellerinde 7 yolcu taşıdığınız varsayılırsa çekiş bakımından 90 bg versiyonu sizi üzebilir.

DACİA LODGY 7 KİŞİLİK VERSİYON

Dacia LODGY 7 kişilik versiyon görüldüğü gibi insanın yalnızca fotoğrafına bakıp hiç bir şey yazmama lüzum yok diyesi geliyor. Fakat biz gene de birkaç kelime yazalım. İç hacim bakımından çok geniş olan bu araç kategorisinde önder diyebiliriz. Ruhsatta otomobil olarak yazmasına karşın araç resmen minibüs. Bu düpedüz dolandırıcılık. Yani normalde minibüsün olsa 90 km hız limiti olurken bunda 120 km'ye dek hakkında var tadından yenmez.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal