Otomobil alevler içerisinde kaldı! Otomobilin sahibi kendini yerden yere attı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışıkta duran aracın motor bölümünde yangın çıkarak alevlere teslim oldu. İşte haberin detayları...

21.06.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-16:22)

Yanmaya başlayan aracın içerisinden karısı ve kızını çıkarmasının ardından çevredeki araçlardan yardım isteyen ve kendini yerden yere atıp dövünen otomobil sürücüsünün çırpınışları hiçbir şekilde sonuç vermedi. Aracın yanmasını gözyaşlarıyla birlikte izleyen sürücünün otomobili kayınpederinden emanet aldığı bilgisi öğrenildi. Güvenlik kamerasına an be an yansıyan yangında yanan otomobile ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler ve yol kenarında yer alan lokantanın çalışanları yangın tüpüyle yaptı. 

Kırmızı ışıkta beklediği esnada dumanlar yükseldi 

Otomobilin alevlere teslim olduğu olay, Side Yavuz Selim Bulvarında meydana geldi. Gelen bilgiye yönelik, Side istikametinden Kemer Bulvarı istikametine seyir halinde olan Oktay Kar'ın kullandığı 07 JH 967 plakalı Tofaş Doğan Marka aracın motor bölümünden iki bulvarın kesiştiği kavşakta kırmızı ışıkta beklediği esnada dumanlar yükselmeye başladı. 

Aracın ön alt kısmından alevler çıkmaya başlarken, otomobilin sürücüsü otomobilde yolcu olarak yer alan eşi ve çocuklarını araçtan hız kesmeden uzaklaştırdı. Kısa süre içerisinde alev ve dumana içerisinde kalan otomobile ilk müdahale, kırmızı ışıkta bekleyen bir araç sürücüsünden geldi. O esnada, olay yerinin yakınında bulunan lokantanın çalışanları yangın tüpleriyle gelip yangına müdahale etti. İtfaiyenin de gelmesiyle beraber yangın söndürülürken araç kullanılamaz duruma geldi. 

Otomobili kayınpederinden emanet almış 

Öte yandan otomobil sürücüsünün otomobili kayınpederinden emanet aldığı, eşi ve kızıyla beraber Side'den ayrıldıkları esnada aracın tüpünün bittiği, gaz almak için Kemer Bulvarı üzerinde yer alan akaryakıt istasyonuna gitmek üzere aracı benzine aldıktan kısa bir sürenin ardından aracın yanmaya başladığı belirtildi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal