Orkun Kökçü: 'Ailece Beşiktaşlıyız'

Feyenoord’ta görev yapan Orkun Kökçü, gelecekte Beşiktaş'ta forma giymek istediğini belirtti. Genç futbolcu transferi hakkında da açıklamalarda bulundu.

16.06.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-13:55) Orkun Kökçü: 'Ailece Beşiktaşlıyız'

Feyenoord’ta oynayan 19 yaşındaki genç yetenek Orkun Kökçü, transferi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Genç orta saha, gelecekte Beşiktaş’ta görev yapmak istediğini söylerken, Galatasaray'a da göz kırptı.

Canlı yayında konuşan ve coronavirüs sürecinde futbolu çok özlediğini vurgulayan Kökçü, "Feyenoord'da oynadığım için gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

'AİLECE BEŞİKTAŞLIYIZ'

Gelecekte Türkiye'de hangi kulüpte oynamak istediğinin sorulması üzerine Orkun, "Ailece Beşiktaşlı olduğumuzu herkes biliyor. Gelecekte Beşiktaş'ta oynamayı tabii ki isterim." ifadesini kullandı.

Galatasaray'a da göz kırpan 19 yaşındaki genç futbolcu, "Profesyoneliz, Galatasaray da büyük takım. Avrupa'da büyük bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. O da olabilir ama yine de Beşiktaş olsa daha iyi olur." şeklinde konuştu.

'BEN TÜRK'ÜM'

Milli takım tercihini Türkiye'den taraf seçtiği için sorun yaşayıp yaşamadığı ile alakalı yöneltilen da yanıt veren Orkun, "Birkaç tane isim var burada, onlar biraz zorladılar. Hollanda'dan yana tercihimi kullanacağımı söylediler ama ben Türk'üm. Kendi doğrum olarak Türkiye'yi seçtim. Çok mutluyum bu seçimimden dolayı. Türkiye'den destek görmedim ama destek görmek için yapmadım bu seçimi. Türk'üm ve öyle de kalacağım." dedi.

Yetenekli futbolcu, daha önce şahsi Instagram hesabından Beşiktaş formalı bir fotoğrafını göndererek siyah- beyazlı kulübü desteklediğini açıkça belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal