Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı?

Mayıs ayında Prag'da evlenecek olan ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti bir sürpriz yaparak geçtiğimiz akşam Swissotel The Bosphorus’ta sade bir nikahla dünya evine girdi. Seda Sayan'ın 7. evliliğe ise oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Peki, Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı? İşte yanıtı..

28.04.2022-10:45 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:48) Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz akşam Swissotel The Bosphorus’ta düzenledikleri sade bir nikah töreniyle evlendi. Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinin nikahına Oğulcan Engin'in katılmaması geceye damga vurdu. Oğulcan Engin'in annesinin nikahına katılmama nedeninin eşiyle arasındaki yaş farkı olduğu iddia edilirken bu nedenle annesi Seda Sayan'a mesafeli durduğu konuşulmaya başlandı.

Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı

Oğulcan Engin ve oyuncu sevgilisi Miray Daner, Yeniköy'de görüntülendi. Bir süredir birlikte olan ve aşkları tam gaz devam eden Miray Daner-Oğulcan Engin çifti gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevgilisi Miray Daner ile gittikleri mekandan sevgilisinden önce ayrılan Oğulcan Engin'e Miray Daner'in sürekli setlerde olduğu ve şimdilerde ise Edirne'de yeni bir dizinin çekimine başlayacağı ve bu durumun ilişkiyi zorlayıp zorlamadığı sorusu yöneltildi. Oğulcan Engin ise kendisine yöneltilen bu soru karşısında 'Aşk fedakarlık ister.' yanıtını verdi.

Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı?

Oğulcan Engin'e annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile olan nikahına neden katılmadığı sorusu sorulurken Engin, basın mensuplarının bu sorusunu yanıtsız bıraktı.

Oğulcan Engin Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahına neden katılmadı

Sevgilisi Oğulcan Engin'in ardından mekandan çıkan oyuncu Miray Daner ise Engin'in basın mensuplarının karşısında yüzünün düşmesi üzerine hemen araya girdi ve rol aldığı dizinin çekimlerine ara verildiğini ve bu süreçte İstanbul'da olacağını söyleyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal