Ünlü şarkıcı Alişan’dan görülmemiş düğün hediyesi! Seda Sayan yedinci evliliğinde neye uğradığını şaşırdı

Başarılı şarkıcı Alişan önceki gün basın mensuplarıyla sohbet ederken Seda Sayan'a aldığı düğün hediyesini söyledi. İşte habere ilişkin o detaylar...

27.04.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:12)

7 Mayıs'ta Prag'da evlenecekleri konuşulan Seda Sayan ve Çağlar Ökten, herkesi şaşırtan bir karar vererek geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı gelinliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Sayan'ın nikahı kadar davetli olan isimler de magazin gündemine bomba gibi düşen konular arasında yer aldı. Güzel şarkıcının oğlu Oğulcan Engin'in törende yer almaması olay olurken, ünlü şarkıcının genç eşinin yaşının hala gündeme düşen konular arasında yer alması da Sayan'ı kızdıran konular arasında. Önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan başarılı şarkıcı Alişan ise, yedinci kez evlenen Sayan'a verdiği düğün hediyesini açıkladı.Alişan; ''Düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldım'' diyerek herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Kadırgalı Sayan kendisine verilen muhabbet kuşu hakkında henüz bir açıklama yapmazken, konuya ilişkin ne söyleyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

Alişan'ın Sayan'a düğün hediyesi

Alişan: Hediye olarak muhabbet kuşu aldım 

Seda Sayan gibi gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Alişan da, sosyal medya üzerinden sürekli linç yemesi hakkında konuştu. Alişan; ''Ne diyebilirim ki? Zaten altı ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik gibi, serum gibi geliyor. 'Bir linç yiyeyim de kendime geleyim' durumuna getirdiler beni sağ olsunlar'' diyerek sürekli linç yemesi hakkında son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde üç yaşındaki oğlu Burak'a masaj yaptırması nedeniyle birçok eleştirinin hedefi haline gelmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal