Novak'tan Kritik İtiraf: 'Trabzonspor Çok Geç Kaldı'

Süper Lig kulübü Trabzonspor ile sezon bitiminde kontratı sona erecek olan Çekyalı sol bek Filip Novak, Trabzonspor ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Novak, takımda devam edecek mi? Hangi kulüpten transfer teklifi geldi? İşte detaylar...

28.07.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-16:32) Novak'tan Kritik İtiraf: 'Trabzonspor Çok Geç Kaldı'

Trabzonspor ile kontratı biten ve Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen Çekyalı futbolcu Filp Novak, ülkesinin basınına (İsport Blesk) konuştu. Novak, "Trabzonspor çok geç kaldı" şeklinde konuştu.

'BİREYSEL İSTATİSTİKLERİM GÜZEL'

İlk olarak kişisel performansı hakkında da konuşan Novak, 'Bireysel istatistiklerim güzel. Tabii, birkaç asist daha ekleyebilirdim ama maalesef başarılı olamadım ve sadece gol attım. Bunun için biraz üzgünüm' diye belirtti.

'EĞER KAZANSAYDIK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞABİLİRDİK'

Şampiyonluğu Başakşehir'e kaybettiklerini de cümlelerine ekleyen Novak, 'Gerçekten çok üzgünüm. Koronavirüsten sonraki karşılaşmalarda pek başarılı olamadık. 32. hafta maçında Denizlispor'a yenildik. Eğer kazansaydık şampiyonluğa ulaşabilirdik. Ne yazık ki üst üste iki kez kaybettik' ifadelerini kullandı.

'TRANSFER TEKLİFİ ALDIM'

Geleceği ve planları ile alakalı açıklama yapan Novak, 'Sport Invest menajerimle görüşmelerimiz sürüyor. Burada da sözleşmeyi uzatmak için bir teklif aldım. Ayrıca başka seçeneklerimiz de var, ancak kupa finalinden önce onlarla konuşmayı ve düşünmeyi hiç uygun bulmuyorum. Şu an Trabzonspor forması giyiyorum eve bir kupa kazanmak istiyorum. Final maçından sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. Teklifleri karşılaştıracağız ve benim için en iyisi hangisi iyiyse ona gideceğim' dedi.

'TRABZONSPOR SÖZLEŞME UZATMAKTA ÇOK GECİKTİ'

Trabzonspor'un kontratı uzatmakta çok geciktiğini vurgulayan Çekyalı yıldız, 'Sözleşmeyi birkaç yıl önce imzalamak istediğimi hiçbir zaman gizlemedim, ama maalesef uzun sürdü. Kulüp bekledi ve korona krizi geldi. Hoş bir şey değildi. Bir şey olacağı hissi ile futbol oynamayı sevmiyorum. Onlardan teklif geldiği anda sezonun sonuna kadar beklemeye ve tüm seçenekleri önüme koymaya karar verdim' dedi.

'SPARTA'DAN TRANSFER TEKLİFİ ALDIM, ANCAK'

Novak, 'Haziran ayında 30 yaşında oldum ve son uzun vadeli sözleşmelerden biri masada. Sadece doğru kararı vermek istiyorum. Çek ligine şu an dönmek istemiyorum. Sparta beni gayri resmi aradı ve durumumu sordu, ancak onlara henüz Çek Cumhuriyeti'ne gitmeyeceğim dedim ve teşekkür ettim' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal