Niasse, Süper Lig'e Dönüyor

Sarı- kırmızılı takımın uzun senelerdir transfer etmek istediği Oumar Niasse hususunda sonunda iyi gelişmeler yaşandı. Sezon bitiminde kontratı bitecek olan başarılı golcü, Galatasaray'a bu sefer evet dedi.

20.06.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-14:34) Niasse, Süper Lig'e Dönüyor

Galatasaray, uzun senelerdir transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği Oumar Niasse'nin transferi hususunda artık mutlu sona çok yaklaştı.

Sarı- kırmızılıların sezon bitimi Everton ile kontratı bitecek deneyimli golcünün menajeriyle konuşup pozitif geri dönüş aldığı aktarıldı. İngiliz kulübünden kesin gidecek olan 30 yaşındaki golcünün bonservis ücretinin olmaması yönetimin iştahını kabartırken, Niasse'nin de artık düzenli oynamak istediği için Galatasaray'a olumlu baktığı aktarıldı.

Yeni sezon forvet bölgesinde değişiklik yapacak olan Galatasaray bu takviyeyi kiralık yer alan Florin Andone'nin yerine gerçekleştirecek.

AKHİSAR TEPKİSİ ENGEL OLMUŞTU

Oumar Niasse, ilk olarak 2014 senesinde Galatasaray'ın gündeminde yer aldı. O zamanda Akhisar Belediyespor'da top koşturan Senegalli golcü, 5.5 milyon euro bedelle Lokomotiv Moskova'nın yolunu tuttu. Niasse, Moskova’da görev yaparken de sarı- kırmızılıların listesinde kalmaya devam etti.

O zamanlar Galatasaray teknik direktörü olan Hamza Hamzaoğlu, Niasse ile alakalı olarak, "Bilal'den sonra, 'kulübü Akhisar'a mı çeviriyor' dediler. Bu yüzden alamadık. Şimdi yaptıkları ortada ve transferi artık zor" demişti. Rus kulübünde sergilediği performansla birçok Avrupa takımının dikkatini çeken Niasse, 2016'da 17.9 milyon euroya Everton'na transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal