Netflix'in Bayraktar TB2 Sürprizi

Son dönemlerde gerçekleştirilen askeri operasyonlarda adından ve başarısından söz ettiren Bayraktar TB2 SİHA'lar (Silahlı İnsansız Hava Aracı) dünyanın en popüler medya sağlayıcılarından olan Netflix'te geçtiğimiz günlerde belgesel olarak yayınlandı.

18.02.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-10:24) Netflix'in Bayraktar TB2 Sürprizi

Netflix'te yayınlanan yeni bir dizi olan 'Casusluk Sanatı' son günlerde gündemde önemli bir yer tutuyor. Son dönemlerde gerçekleştirilen pek çok askeri başarıda adından söz ettiren Bayraktar TB2 SİHA'lara, Casusluk Sanatı dizisinde yer verildi.

NETFLIX'TEN BAYRAKTAR TB2 HAMLESİ

Netflix'te ekrana gelen Casusluk Sanatı dizisinde Bayraktar TB2 SİHA'ların ekrana gelmesi üzerine dizi gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Gözetim Teknolojileri ve Gökteki Göz ismiyle ekrana gelen birinci sezon ilk bölümünde gökyüzünden yapılan istihbarat çalışmaları ele alınıyor. 

NETFLIX DİZİSİNDE BAYRAKTAR TB2 SÜRPRİZİ

Dizinin 22.-23. dakikalarında yeni istihbarat teknolojilerinden bahsederken göklerden izlemenin önemi, uydular ve insansız hava araçları anlatılırken, Bayraktar TB2 hava aracımız kalkış esnasında görüntüleniyor.

Dünya çapında 200 milyona yakın kayıtlı kullanıcı barındıran Netflix, dünyanın en yaygın ve etkili dijital platformlarının başını çekiyor. Türk İHA'larının, Netflix'teki gelişmiş istihbarat teknolojilerinin anlatıldığı bir dizide yer alması Türk savunma sanayiinin geldiği önemli aşamayı göstermesi bakımından kayda değer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal