Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti bebek mi bekliyor? Ünlü çiftten bomba açıklama geldi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, katıldığı gösteri öncesinde basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar...

19.04.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-12:37)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan ve evlendikleri günden bu yana büyük bir hayranlıkla takip edilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'nu izlemek için Maximum Uniq Hall'e giden Doğulu çifti, ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. Ünlü çift; ''Sağ olsun bizi davet etti, biz de onu kırmak istemedik'' yanıtını verdi. Yakın zamanda yeni bir projeyle bir araya gelecek ünlü çift bu konu hakkında da konuşarak; ''Zaten uzun süredir sizler ile konuşuyoruz, genel olarak İstanbul’da olacak çok kısa bir süre de şehir dışında olacak'' şeklinde konuştu. 

Neslihan Atagül hamile mi?

Hamilelik iddialarına Doğulu çiftinden jet yanıt 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin basın mensuplarıyla konuştuğu sırada, Kadir Doğulu'nun eşinin karnını okşaması gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine gazeteciler; ''Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?'' diye sordu. Ünlü oyuncu ise hamilelik gibi bir durum olduğunda büyük bir mutlulukla bunu söyleyeceklerini dile getirdi. Geçtiğimiz haftalarda uzun bitr tatil yapan Doğulu çifti, tatil hakkında da kısaca konuşarak; ''Böyle yerleri gezip görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi'' dedi. Daha sonrasında eşi Kadir Doğulu'ya hayranlıkla bakan Atagül'e muhabirler; ''Resmen aşk ile bakıyorsunuz, sosyal medyada da bu durumunuz konuşuluyor'' ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu ise; ''Baksanıza nasıl bakmayayım böyle birine?'' diyerek aşkını bir kez daha dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal