Afara 2. Bölüm konukları kimler olacak? Afara 2. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D’nin yeni eğlence programı Afara, ilk bölümüyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, programın merakla beklenilen 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Afara 2. Bölüm konukları kimler olacak?

19.04.2022-11:50 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-11:50) Afara 2. Bölüm konukları kimler olacak? Afara 2. Bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı tarafından üstlenilen ve sunuculuğunu da hem oyuncu hem müzisyen Uğur Aslan’ın yaptığı Afara, Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. İlk bölümü yayınlanan Kanal D'nin yeni eğlence programı izleyicilerden tam not aldı.

Program her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağılıyor se seyircilerin keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Bol sohbet ve bol müzikli eğlence programı her hafta Cuma'yı Cumartesi gününe bağlayan gece saat 00.15'de yayına giriyor.

Afara 2. Bölüm konukları kimler olacak

Afara 2. Bölüm konukları kimler olacak?

Gece kuşağının yeni müzik programlarından biri olan ve sunuculuğunu oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan'ın yaptığı Afara'nın 2. bölüm konukları merak ediliyordu. Eğlence programının 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüme konuk olacak isimler de belli olmuş oldu.

22 Nisan Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece yayınlanacak olan Afara Programının 2. bölüm konuklarının Barış Falay, Toygar Işıklı ve Esra Erol olduğu öğrenildi. Afara, Kanal D ekranlarında 22 Nisan Cuma gecesi saat 00.15'de ekranlara gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal