22.04.2022-09:27 (Son Güncelleme:22.04.2022-11:02)


1

Kadir Doğulu, 19 nisan 1982'de Mersin'de dünyaya geldi.



2

Gerçek adı Abdulkadir Doğulu olan ünlü oyuncu sanat dünyasında Kadir Doğulu'yu kullanıyor.



3

2010 yılında Kanal D ekranlarında yer alan Küçük Sırlar dizisi ile adını duyurmuştu.



4

Hande Yener'le aşk yaşayan Kadir Doğulu bir anda popüler oldu ve aşk yaşadıkları dönemde bir gece kulübünün işletmeciliğini yaptı.



5

2016 yılında Neslihan Atagül ile evlendi.



6

Tarikat haberleri ile gündemden düşmeyen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Onur Akay’ın iddialarına göre Kadir Doğulu'nun eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahlı olduğunu aktardı. Akay "Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu’nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var" şeklinde konuştu. Bu iddiaları ise Doğulu ve Atagül çiftinin yakınlarından duyduğunu öne sürdü. Ünlü çiftten henüz bir açıklama gelmedi.



7

Ünlü çiftin haklarında çıkan Tarikata üye oldular haberleri, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada büyük ses getirdi.



8

Çıkan haberler sonrası sessizliğini bozan Doğulu, merak edilenleri cevapladı.



9

Magazin muhabirlerine konuyla ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu, '“Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam." dedi.



10

Gazeteci arkadaşların meraklı soruları üzerine Doğulu, daha fazla bilgi almak isteyenleri evine çağırarak, "Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık" dedi.



11



12

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr