Necla Poyraz Kimdir? Necla Poyraz Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti. Gelen acı haber üzerine Necla Poyraz'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Necla Poyraz kimdir? Necla Poyraz, boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

28.04.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-09:14) Necla Poyraz Kimdir? Necla Poyraz Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Bülent Ersoy, üst üste gelen iki acı haberle yıkıldı. İlk yakın dostu Nur Yerlitaş'ı kaybeden Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz da hayatını kaybetti. Peki, Necla Poyraz kimdir? Necla Poyraz, boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

NECLA POYRAZ KİMDİR?

Bülent Ersoy'un annesi olan Necla Poyraz, Fikret Erkoç ile evlidir. Fikret Erkoç ve Necla Poyraz'ın bu evliliğinden Bülent Ersoy dünyaya geldi ve başka çocukları olmadı.

Bülent Ersoy küçük yaşlardan itibaren müzik ile ilgilenmiştir ve ilerleyen zamanlarda yaşadığı dönüşüm süreci ile gündemden düşmemiştir. Necla Poyraz, 27 Nisan 2020 tarihinde İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal