Murat Kurum’dan İstanbullulara mesaj: Çok güzel müjdelerimiz olacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Murat Kurum, İstanbul için önümüzdeki günlerde çok önemli müjdeler olacağını dile getirdi. İşte detaylar…

08.01.2024-11:46 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-17:48) Murat Kurum’dan İstanbullulara mesaj: Çok güzel müjdelerimiz olacak

Yerel seçimlerde AK Parti’nin İBB başkan adayı olacak olan Murat Kurum, İstanbul’da önemli açıklamalarda bulundu.

Kentte yapılacak projelerle ilgili veren Kurum, çok önemli müjdeler vereceklerini vurguladı. İşte Kurum’un açıklamaları:

Çok güzel müjdelerimiz olacak

Ecdadın emanetine sahip çıkacağız. Tarihi restorasyonlarımızı belediyelerimizle birlikte yapacağız. Önemli bir kültür, yenileme projesini yapacağız. Deprem riski için 39 ilde çalışmalarımızı yapacağız. 5 bin yıllık tarihten bahsediyoruz, o tarihle geleceğimizi buluşturmak için çalışacağız. Fatih Belediye başkanımızla birlikte bir çok proje gerçekleştireceğiz. Tarihi yarımadamızı ihya edeceğiz. Burada huzurla, güvenle gezecek herkes. Ecdadın eserlerine sahip çıkacağız. Bugün Sultan Mehmet Han'a kendisine layık bir başkan olacağımızın sözünü verdik. Daima Fatih'in izinde olmaya devam edeceğiz. Merhum Kadir Topbaş ağabeyimizin bıraktığı eserleri çok daha yukarıya taşıyacağız. İstanbullu kardeşlerimiz burada yaşamaktan mutlu olacak. Trafik karmaşasının giderildiği bir İstanbul'u en kısa zamanda kazandıracağız. 

Murat Kurum

Bu metropolde toplu ulaşımı daha fazla kullanmak zorundayız. Trafik çilesini bitirmek için alternatif güzergahlar yapmak zorundasınız. Ulaştırma Bakanımızla birlikte yeni yapılacak yatırımları değerlendirdik. Önümüzdeki süreçte de İstanbullulara çok önemli müjdelerimiz olacak. 

Projelerimizi çok yakında paylaşacağız

Gençliğim mutlu olduğu bir İstanbul inşa edeceğiz. 39 ilçede onlarla birlikte ortak çalışacağız. İSMEK'le birlikte kadınlarımızın iş sahibi olmasına imkan sağlayacağız. Heyecanımız var, gençliğimiz var, enerjimiz var. Projelerimizi çok yakında paylaşacağız. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal