Mucize Doktor Ezo Hastalığı Nedir?

Ezgi Asaraoğlu'nun hayat verdiği Mucize Doktor'un Ezo'su son günlerde en çok aratılan isim oldu. Özellikle Ezo'nun hastalığı merak konusu oldu. Mucize Doktor Ezo'nun hastalığı nedir? İşte detaylar...

07.02.2021-17:58 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-17:58) Mucize Doktor Ezo Hastalığı Nedir?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, hikayesi ve oyuncuları ile dikkat çekiyor. Dizi otizmli bir doktor olan Ali Vefa'nın doktor olma hikayesini konu alıyor. Perşembe günleri yayınlanan dizinin kadrosundaki yeni karakterlerin kim olduğu da merak konusu oldu.

Bu karakterlerden bir olan Ezo, son günlerde en çok aratılan isim olurken Ezo'nun hastalığı nedir sorusu da cevabı merak edilenlerin balında geldi. Peki Ezo kimdir? Mucize Doktor Ezo'nun hastalığı nedir? Ezo'nun hastalığı ne?

EZO'NUN HASTALIĞI NE?

Yetenekli bir stilist olan Ezo, renkli ve farklı bir kişiliğe sahiptir. Ezo karakteri sürekli bir çelişki içindedir. Güzel olduğu kadar sağlıksız bir yaşam süren Ezo aynı zamanda sürekli olarak girdiği işlerden çıkar.

Uzunca bahsettiği bir ailesi olmasına rağmen onlarla konuşmaz ve görüşmez. Öngörülemez ve tahmin edilemez bir insandır. Mucize Doktor dizisinin karakteri olan Ezo, meningokok adlı bir hastalığa sahiptir. Bu hastalıkta kişiler, meningokok adı verilen bakterilere sahiptir.

Bu hastalık  beyin ve omurilik zarlarının enfeksiyonu olarak da bilinmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal