Diletta Leotta Kimdir?

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın hayatı Can Yaman ile çıkan haberlerden sona merak edilir oldu. Oyuncu Can Yaman ile adı anılan ünlü spiker Diletta Leotta kimdir?

05.02.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-12:30) Diletta Leotta Kimdir?

Birlikte çekilen fotoğraflarının İtalyan basınında yer almasının ardından Can Yaman'ın yeni sevgilisi  Diletta Leotta'nın hayatı merak edilir oldu. Peki Diletta Leotta kimdir?  Diletta Leotta kaç yaşındadır? 

DİLETTA LEOTTA KAÇ YAŞINDA?

Tam adı Giulia Diletta Leotta olan ünlü İtalyan spor spikeri 16 Ağustos 1991 yılında İtalya’nın Sicilya şehrinde dünyaya geldi. 2010 yılından beri aktif olarak çalışmakta olan Diletta Leotta spor spikerliğinin yanında modellikte yapmaktadır.

Geçtiğimiz gün Instagram’da paylaştığı bir paylaşımda isimsiz gönderilen çiçekleri ile ilgiyi üstüne çekti. Ünlü spiker Diletta Leotta’ya o çiçekleri Can Yaman’ın gönderdiği iddia ediliyor.  

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman 8 Kasım 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Yaman, Yeditepe Üniversitesinde Hukuk okumuştur. Can Yaman Oyuncu aynı zamanda avukattır. 2014 yılından beri aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. Oyuncu ilk televizyon deneyimini Gönül İşleri dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra da pek çok başarılı yapımda rol almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal