Survivor Baran Kimdir?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, bu sene de kıyasıya rekabete sahne oldu. Ancak kullanıcılar Survivor kadrosundaki isimlerin kim olduğunu merak ediyor. Bu isimlerden biri de Survivor Baran. Peki Survivor Baran kimdir? Survivor Baran kaç yaşında?

07.02.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-14:47) Survivor Baran Kimdir?

TV8'de yayınlanan ver her sene milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Survivor, bu yılda en çok izlenen program oldu. Bunun yanı sıra yayınlandığı günlerde de sosyal medyanın en çok konuşulan konularından olmaya devam ediyor.

Programın ve yarışmanın yanı sıra kadro da en çok merak edilen ve hakkında araştırma yapılanların başında geldi. Survivor 2021 kadrosunun dikkat çeken isimlerinden Survivor Baran da araştırılan isimlerden. Peki Survivor Baran kimdir? Survivor Baran nereli? Survivor Baran kaç yaşında? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

2021 SURVIVOR BARAN KİMDİR?

2021 Survivor yarışmacısı Baran Köse, 9 Temmuz 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Survivor Baran, Doğuş Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümünden mezun oldu. Yaşamını Muğla'da sürdüren 2021 Survivor yarışmacısı, Fitness eğitmenliği yapıyor.

Kendisinin heyecanlı bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Baran Köse, atışlarda da iyi olduğunu dile getirdi. Baran Köse, 2021 Survivor kadrosuna yedek kadrodan girdi ve gönüllüler takımı yarışmacısı olarak ada hayatına devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal