2 Şubat Survivor Kim Elendi?

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde adaya veda eden isim belli oldu. Gönüllüler takımının eleme gecesinde en düşük sms sıralamasına sahip ismin ada hayatına son verildi. 2 Şubat Survivor kim elendi? Survivor gönüllüler takımdan kim gitti?

03.02.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-10:32) 2 Şubat Survivor Kim Elendi?

Salı günü yaşanan eleme gecesinde gönüllüler takımından bir isim adaya veda etti. Gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve kendi aralarında yaptıkları oylama da bir eleme adayı belirlemişlerdi.

Son yayınlanan bölümde ise adaylardan biri adaya veda etti. Survivor'da kim elendi? 2021 Survivor sms sıralamasında kim birinci oldu? Gönüllüler takımından kim elendi? İşte detaylar...

Gönüllüler takımı, ünlüler takımı ile oynadıkları dokunulmazlık oyununda yenilmiş ve eleme konseyinde bir aday belirlemişlerdi. Sms sıralamasında 1. olan Poyraz, gönüllüler takımından arkadaşı Ayşe'yi potaya gönderdi.

Bu durumla birlikte Duygu, Ayşe ve Reşat arasında elememe mücadelesi yaşandı. Sms sonuçlarına göre ise Duygu adaya ve gönüllüler takımına veda eden isim oldu. Survivor'un bu hafta elenen ismi Duygu, duygularına hakim olamadı.

SURVIVOR SMS SIRALAMASI

4. haftanın Survivor gönüllüler takımı sms sıralaması şu şekilde:

1. Poyraz

2. Dora

3. Ayşe

4. Aleyna

5. Reşat

6. Hanzade

7. Yunus Emre

8. Duygu

9. Steven

10. Emin

11. Baran

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal