2 Şubat Survivor Kadınlarda Sembolü Kim Kazandı?

Survivor sembol oyununun kazananı belli oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde kadınlar arasındaki mücadelenin sonucunda kazanan isim sembolün yanında bir ödül daha kazandı. 2 Şubat Survivor kadınlarda sembolü kim kazandı?

03.02.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-09:43) 2 Şubat Survivor Kadınlarda Sembolü Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı dün akşam kadınlar arasında kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 2021 Survivor'da finale kalmak için oynanan sembol oyununda kazanan yarışmacı, sembolü alırken seçtiği bir kişi ile de ödülün keyfini çıkarma fırsatı buldu.

Peki Survivor kadınlarda sembol ödülünü kim kazandı? Survivor sembol oyununu kazanan yarışmacı kim?

SURVIVOR KADINLARDA SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

2 Şubat'ta yapılan sembol oyununda 3. sembol ödülü verildi. Ödülü alan yarışmacı, büyük final için önemli bir avantaj elde etti. Bunun yanı sıra seçtiği bir arkadaşı ile de başka bir ödülün keyfini çıkardı.

Ünlüler ve gönüller takımındaki kadın yarışmacıların oynadığı sembol oyununda kazanan yarışmacı Aleyna oldu. Parkura il olarak ünlüler takımı çıktı. Takım içinde oynanan elemeden sonra Melis, finale çıkmaya hak kazandı. Daha sonra parkura çıkan gönüllüler takımında ise Aleyna finale kaldı. İkilinin mücadelesinde zafer gönüllüler takımından Aleyna oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal