2021 Survivor Reşat Kimdir?

TV 8'in sevilen yarışma programı hakkında kullanıcıların en çok arattığı konuların başında kadrodaki isimler geliyor. Bunlardan biri de 2021 Survivor Reşat oldu. Peki Survivor Reşat kimdir? Survivor Reşat kaç yaşında?

01.02.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-09:53) 2021 Survivor Reşat Kimdir?

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstendiği Survivor, yalnızca ülkemizde değil dünyanın çeşitli yerlerinde de ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Kullanıcılar bu senenin kadrosundaki isimlerin kim olduğunu merak ederken en çok aratılan isimlerin başında Survivor Reşat geldi. Peki Survivor Reşat kimdir? Survivor Reşat nereli? Survivor Reşat kaç yaşında? İşte detaylar...

2021 SURVIVOR REŞAT NERELİ?

Gerçek adı Sultan Reşat Hacıahmetoğlu olan Survivor Reşat, sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınmış ve birçok kişi tarafından takip edilmişti. Özellikle 'Irmağa Gidiyorum' adlı paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Survivor Reşat, 1990 yılında Trabzon'da doğdu. Üniversite öğrenimine kadar eğitim hayatına doğup büyüdüğü Of'ta devam etti. Daha sonra Ordu Üniversitesi'nden mezun oldu.

Lisedeki öğrenim hayatı devam ederken karate ile ilgilendi. Daha sonra ise vücut geliştirmeye olan ilgisi devam etti ve bu alanda kendini geliştirdi.

Özel bir şirkette çalışan Survivor Reşat, Instagram'da '@resathao' kullanıcı adıyla yer alıyor. Şu anda ise 641 bin takipçisi bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal