4 Şubat 2021 Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV 8'in sevilen yarışması Survivor, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Programı kaçıranlar ise ödül oyununu kimin kazandığını merak ediyor. Peki 4 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

05.02.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-12:55) 4 Şubat 2021 Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

4 Şubat Survivor bölümü yine günün en çok izlenen programı olurken kullanıcılar, ödül oyununu kimin kazandığını araştırıyor. Anlat Bakalım ve ödül oyununun oynandığı Survivor, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Peki 4 Şubat 2021 Survivor ödül oyununu kazanan takım kim oldu?

4 ŞUBAT SURVIVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Ödül oyunu öncesi takımlar kaptanlarını seçti. Geçen haftalarda seçilen Barış ve Reşat'ın kaptanlığına devam oyu çıktı. Böylelikle ünlüler takımı kaptanı Barış, gönüllüler takımı kaptanı da Reşat oldu.

4 ŞUBAT SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dominik Cumhuriyeti'nde oynanan yarışta gönüllüler ve ünlüler takımı karşı karşıya geldi. Dün oynanan oyunun ödülü ise pizza oldu. Yarışma öncesi oynanan avantaj oyununda erkeklerde gönüllüler kazanırken kadınlarda kazanan takım ünlüler oldu.

Denge ve gücün gerektiği oyunda Reşat ve Çağrı, sakat olduklarından dolayı oyuna çıkmazken 10'a 8 skorla ünlüler takımı oyunun galibi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal