24.08.2022-14:50 (Son Güncelleme:06.09.2023-14:27)


1

Survivor'a dair bilinmeyenler

Survivor'a dair bilinmeyenler

Yıllardır devam eden Survivor yarışmasıyla ilgili tüm bilinmeyenleri sizler için derledik.



2

Survivor All Star 2024 ilk yarışmacısı belli oldu

Survivor All Star 2024 ilk yarışmacısı belli oldu

2024 Survivor kadrosu kuran Acun Ilıcalı ilk yarışmacının, geçtiğimiz sezonlarda şampiyon olan Nihat Altınkaya olduğunu açıkladı.



3

Nagihan'dan Survivor itirafı

Nagihan'dan Survivor itirafı

Beyaz TV'ye röportaj veren Nagihan Karadere mobbinge uğradığını söyledi. Karadere "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat herkes çıkar derdinde. Arkadaşlıklar yalan" dedi.



4

Survivor'da izleyiciyi kızdıran sözler. Takım arkadaşlarının engelli yarışmacıya sömyledikleri tepki çekti. Aziz "Ben senin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Seninle ben denk bile olmayabilirim yani." dedi. Barış ise, "Farklı şeyler dönmeye başladı. Bizde de farklı şeyler dönüyor." açıklamasında bulundu.



5

O sözlere sinirlenen Survivor izleyicileri “Halil ve Aysu size yazıklar olsun. Barış'ın sizi eleyeceği günü dört gözle beklicem.”, “Barış kardeşimizi bugün üzdüler ya. İsterse oyunu ünlüler kazansın. Umrumda değil”, “Barış Telli’ye yapılan haksızlık”, “Aysu ve Halil, Barış mükemmel yarışıyor, siz ikişer bacağınızla gidin kumda oynayın”, “Kimse Barış'a hele hele onun mücadelesine saygısızlık yapamaz.” yorumunda bulundular.



6

Barış Telli'den alkış toplayan performans

Barış Telli'den alkış toplayan performans

Survivor 2023 kadrosunun en gözde ismiii olan Barış Telli dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Protez bacakla yarışan Barış Telli, denge oyununda rakibini yenmeyi başardı. Survivor'daki ilk engelli yarışmacısı olan Telli, oyunda tarihi bir başarıya imza atarken zaferi sonrası sosyal medya yıkıldı.



7

Kadınların özel günleri

Kadınların özel günleri

Prodüksiyon ekibi kadın yarışmacılara bir sağlık paketi veriyor özel günlerde kullanmaları için. Tamam Survivor ama o kadar da uzun boylu değil. Son olarak Survivor 2023'ün yeni yarışmacıları ifşa oldu.



8

Survivor 2023'ün yeni yarışmacıları!

Survivor 2023'ün yeni yarışmacıları!

Koca bir sezonu geride bırakan Survivor 2022 All Star'dan sonra yeni sezon hazırlıkları başladı. 2023 sezonunda içinde fenomenlerin olacağı bir kadro kurmayı planlayan Acun, ilk yarışmacı olarak Taha Duymaz'ı belirledi. Ardından Reynmen lakal-plı Yusuf Aktaş ve Mika Raun'un da kadroda olacağı konuşuluyor. Reyting için sınırı aşan Acun'a tepkiler çığ gibi büyüyor.



9

Acun tepkiler sonrası sessizliğini bozdu

Acun tepkiler sonrası sessizliğini bozdu

Survivor 2022 All Star’da Nisa’nın şampiyon olması, sosyal medyayı ayağı kaldırmıştı. Türkiye halkı Adem’in hakkının yendiğini düşünerek Nisa’nın şampiyon olmasını boykot etmişlerdi. Acun tepkisiz kalamadı. Katıldığı bir programda "O kazanmış bu kazanmış bir kere bizi ilgilendiren bir konu değil bu. Oylamayı notere emanet etmişiz, seyirci de oyluyor, kazanıyor. Bence mükemmel bir sistem. Survivor bir atletizm yarışması değildir. Her sene söyledim bunu. Yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır. Adem, Nagihan, Batuhan, bunlar zaten çok oy aldı. Bu arkadaşlarımızın hiçbiri başarısız değil ki. 'Nisa niye kazandı?' Seyirci çok sevmiş… Canlı yayın yapıyorum. Nisa yağıyor. Ben okuyamadım o gün. Zaten kimin kazanacağını anlamıyor musun? Bu kız bir şekilde insanların gönlünü kazanmış. Issız bir adada bir kız, içi dışı tamamen bir" sözleriyle açıklama yaptı. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da "Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Survivor All Star 2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna" dedi.



10

Yemek pişirme yöntemleri

Yemek pişirme yöntemleri

Aslında yedikleri muzun bizim bildiğimiz anlamda muzla filan ilgisi yok. O yemyeşil şeyi çiğ yemek neredeyse imkânsız. Üstelik bir de ishal yapıyor insanı. Dolayısıyla kızartmak ya da haşlamak dışında yenilmesi mümkün değil. Ancak içme sularını haşlama için kullanmak istemedikleri için tuzlu deniz suyunda haşlıyorlar ve tadı tek kelimeyle berbat.



11

Vakit geçirmek

Vakit geçirmek

Çok ilginç ama açlıktan daha büyük dertleri vakit geçirmek oluyormuş. Hepsi sürekli vaktin geçmediğinden bahsediyormuş. Bu nedenle uzun uzun uyumaya kendilerini alıştırmışlar. Televizyonda görmediğimiz zamanlarda battaniyelerini alan hemen yatıyormuş.



12

Sinek ısırıyor

Sinek ısırıyor

Hepsinin bacaklarında iri sinek ısırık izi varmış. Özellikle yarışmacıların olduğu bölgede dev sinekler var ve ısırdıkları yer günlerce kaşındırıyormuş.



13

Tuvalet ihtiyaçları

Tuvalet ihtiyaçları

Kesinlikle yok... İhtiyaç gidermek için arkaya, ormanın içine gidiyorlar, hatta çabuk dönmeyeni de hemen görevliler uyarıyormuş.



14

Sigara ihtiyacı

Sigara ihtiyacı

Böyle bir ihtimal bile söz konusu değil, sadece yarışmacıların değil kameramanların da sigara içmesi yasak.



15

Kameramanlar ne yiyor?

Kameramanlar ne yiyor?

Kameraman ve görevlilerin ayrı bir bölümü var, buraya yarışmacılar giremiyor. Orada kendilerine ait bölümde yemek yiyebiliyorlar. Ancak kameramanların yarışmacılar önünde yemek yemesi yasak.



16

Cinsel hayat var mı?

Cinsel hayat var mı?

Açlıktan ve gerginlikten kimsenin aklına seks yapmak gibi bir şey gelmiyor. Böyle bir girişime şimdiye kadar şahit olunmamış.



17

Sürekli görevli var mı?

Sürekli görevli var mı?

Yarışmacılarla birlikte sürekli kameramanlar ve yardımcılar bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr