Milyonlarca vatandaşa geri ödemesiz anında nakit desteği! Başvurular için son gün yaklaşıyor

Ülkemizde milyonlarca vatandaş bir işte çalışmaya başlar başlamaz emeklilik hayali kuruyor. Öyle ki senelerce zor şartları kabul ederek çalışan kişiler emekli olduktan sonra daha rahat bir yaşam sürmek istiyorlar. Ancak ülkede öncelikle artan gıda fiyatları hayat şartlarını zorluyor. Bu konuda da devreye bankaların emeklilere sunduğu promosyon ödemeleri geliyor. İşte emekli vatandaşlara en yüksek seviyeden promosyon sunan bankalar..

25.03.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-09:26) Milyonlarca vatandaşa geri ödemesiz anında nakit desteği! Başvurular için son gün yaklaşıyor

Seneler süren ve yoğun geçen çalışma hayatının ardından milyonlarca vatandaş, daha rahat bir hayat sürmek için emekli olduktan sonra çalışmayı bırakmak istiyor. Ancak emekli maaşlarının asgari ücretten de düşük olması nedeniyle tek kaynağı emekli aylığı olan vatandaşlar hayatını iadem ettirmekte zorluk yaşayabiliyor. En düşük emekli aylığın 2 bin 500 lira olduğu düşünüldüğünde milyonlarca emekli vatandaşa bankaların sunmuş olduğu promosyonlar onlar adına adeta bir çıkış kapısı oluyor. Bu bağlamda birçok banka farklı tarife ve ödeme seçenekleriyle emeklilerin elini rahatlatıyor. Peki en yüksek ve en uygun miktarda emekliye promosyon veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor. Tüm detaylar haberimizde…

Garanti BBVA Promosyon Ödemeleri

Emeklileri rahatlatmak adına promosyon veren bankalardan biri Garanti BBVA olarak karşımıza çıkıyor. Emekli maaşını 3 yıl söz vererek Garanti BBVA’ya taşıyan milyonlarca vatandaşa yüksek promosyon miktarında ödeme yapan banka, şartları taşıyan emekli maaş müşterilerine 2 bin 500 liraya kadar nakit şekilde yaptığı promosyon ödemesini bulunduruyor. Bunula beraber söz konusu banka, emekli maaşını 3 yıl süre ile Garanti’ye taşıyanlara verdiği nakit promosyon destekleriyle beraber, bir de Garanti BBVA’ya yakınlarını getiren vatandaşlara da ek olarak kişi başı 250 lira nakit desteği sunuyor. Bu bağlamda en fazla 10 kişiye kadar verilen ödemelerle birlikte Garanti BBVA, emeklilere promosyon ödemelerinde 5 bin liraya kadar ödeme desteğinde bulunarak milyonlarca vatandaşa bir nebze olsun rahatlama imkanı tanıyor.

Milyonlarca vatandaşa geri ödemesiz anında nakit desteği! Başvurular için son gün yaklaşıyor

Yapı Kredi Promosyon Ödemeleri

Milyonlarca emekliye, maaşlarını taşımaları karşılığında promosyon desteği sunan bankalardan bir diğeri ise Yapı Kredi olarak öne çıkıyor. Yapı Kredi, SGK çerçevesinde emekli olan ve emekli aylığını 3 senelik taahhüt vererek Yapı Kredi’ye taşıyan vatandaşlara 2 bin 750 liraya varan promosyon destekleri sunuyor. Yapı Kredi’nin sunmuş olduğu söz konusu milyonlarca emekli vatandaşa nakit promosyon ödemelerinden faydalanamak isteyenlerin Mart ayı tamamlanmadan başvuruda bulunması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal