Mikel Arteta’dan Mesut Özil Hakkında Olay Açıklama!

Arsenal Menajeri Mikel Arteta, Mesut Özil ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

19.06.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-11:53) Mikel Arteta’dan Mesut Özil Hakkında Olay Açıklama!

Arsenal Menajeri Mikel Arteta, kadronun Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ile ilgili açıklamalar yaparken Mesut’un ilk 11’de tekrardan yer alabilmesi için idmanlarda yüzde 100 performans sergilemesi ve en iyi formuna tekrardan dönmesi gerektiğini belirtti.

Yeni tip coronavirüsü (Covid-19) sebebiyle ligin durdurulması öncesinde Arteta’nın düzenli olarak ilk 11’de yer aldığı Mesut, kulübün deplasmanda Manchester City’ye 3-0 yenildiği maçta süre alamamıştı.

Arteta seçimini taktiksel bir tercih olarak adlandırsa da konuşmasında “Mesut’u en iyi haliyle görmek isteyen ilk kişi benim. Ne zaman en iyisini verebileceğini düşündüğümde o zaman onu sahaya süreceğim” ifadelerini kullandı.

'BAZEN BİRAZ ZAMANA İHTİYAÇLARI OLUYOR'

"Geçmiş birkaç haftada bir sürü şey yaşadı ve her oyuncunun zamanlamasına saygı duymak zorundayım. Bazen biraz zamana ihtiyaçları oluyor" şeklinde konuşan Arteta, Özil’le herhangi bir sıkıntısının olmadığını ve göreve ilk geldiğinde kendisiyle açıkça ve dürüstçe konuştuklarını aktardı.

"Benimle arası oldukça iyi. Hiçbir problem yok” diye vurgulayan Arteta, “Mesut’la aramızdaki diyalog onunla benim aramda kalacak. Açık ve dürüst bir konuşmaydı” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal