Mert Müldür’ün yeni takımı kim olacak? Galatasaray Mert Müldür’ü mü istiyor? Galatasaray’a Mert Müldür transferinde dev rakipler çıktı

Galatasaray’a Mert Müldür transferinde dev rakipler çıktı. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk’un istediği isimlerden birisi olan Mert Müldür’e Sevilla ve Villarreal’in de talip olduğu öğrenildi. Peki Mert Müldür’ün yeni takımı kim olacak? Galatasaray Mert Müldür’ü mü istiyor? Yanıtları haberimizde...

15.07.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-08:54)

Brezilyalı savunmacısı Marcao’yu bonuslar dahil olmak üzere 15 milyon Euro’ya Sevilla’ya gönderen Galatasaray’da stoper arayışlarına ağırlık verildi. TFF’nin koyduğu yabancı sınırlaması sebebiyle savunma bölgesine yerli isimler kazandırmak isteyen sarı kırmızılarda hedef Sassuolo’nun iki Türk milli oyuncusu Kaan Ayhan ve Mert Müldür olarak belirlendi. Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk’un özellikle istediği isimlerden birisi olan Mert Müldür’e İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ve Villarreal’in de talip olduğu öğrenildi. Peki Mert Müldür’ün yeni takımı kim olacak? Galatasaray Mert Müldür’ü mü istiyor? 

Kıran kırana pazarlık sürüyor

Savunmaya Mert Müldür’ü transfer etmek isteyen Galatasaray’da yönetim Sassuolo ile oyuncunun transferi için kıran kırana bir pazarlık yürütüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un özellikle Mert konusunda ısrarcı olması üzerine 23 yaşındaki oyuncuya öncelik veren Cimbom, İtalyan ekibinin oyuncu için istediği 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini çok bulsa da masadan henüz kalkmadı. Fakat Galatasaray’a bu transfer konusunda kötü bir haber geldi. 


Alınan son bilglere göre İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ve Villarreal, Sassuolo’da forma giyen milli futbolcumuz Mert Müldür’ü transfer etmek için girişimlere başladı. 23 yaşındaki Mert Müldür’ün yeni takımının kim olacağı önümüzdeki haftalarda netleşebilir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal