'Merih Demiral'la Sık Sık Konuşuyoruz'

Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, eski genç oyuncusu Merih Demiral'ın aslında takımda istenmediği fakat kendisinin onun yeteneğini farkettiğini söyledi.

20.04.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-10:42) 'Merih Demiral'la Sık Sık Konuşuyoruz'
Merih Demiral hakkında da açıklamalarda bulunan Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetimden laf yemelerine rağmen genç futbolcuyu kadroya aldıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Merih’in böyle olmasını ben ilk günden bekliyordum. İnanmasam, güvenmesem zaten almam. Portekiz kulübündeydi. İzleme fırsatım oldu. Satın olma opsiyonlu getirdik. Çocukta ayrı bir yetenek var. Çok belli. O zaman bile ne yapacak bu adamı diyenler vardı. Yönetimin içinde dahi faydalı olmayacağını düşününler oldu. Ama biz o şansı verdik çünkü o şansa ihtiyacı vardı. Mesut hoca oynattı. Sergen hoca da zaten görür görmez, kalitesini anladı. Değişik bir stoper. Onu görmemek, futboldan anlamamak demek. Yolu açık olsun. Evladım gibi. Sık sık konuşuyoruz. İnşallah sakatlık sonrası sağlıklı dönecek. Milli maçların bu süreçte olmaması bir anlamda onun şansı belki. EURO 2020 de ertelendi. Kısmeti böyleymiş"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal