Merakla Beklenen Yeni Kia Sportage Sahnede!

Yeni nesil Kia Sportage modelinin merakla beklenilen tasarım hatları gün yüzüne çıktı.

08.06.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-11:05) Merakla Beklenen Yeni Kia Sportage Sahnede!

Derin detayları sonraya saklayan Kia, tamamen yenilediği SUV modelinin örtüsünü kaldırdı. Avrupa versiyonu da sunulacak olan yeni Sportage ile ilk defa Eylül ayında karşılaşacağız. 

Kia, araç serisinin tamamını istikrarlı bir şekilde yenilemeyi sürdürüyor. Baştan aşağı yenilerek tanıtılan Kia Sportage, yaşlanan küçük crossover boyutlarından uzaklaşmış, kısa ve şişkin görünümlü nesliyle arasında ciddi bir fark farklılık söz konusu.

GÖRÜNDÜĞÜ KADAR BÜYÜK OLACAK MI?

Yeni Sportage modelinin ön kısmında, kızgın görünüme sahip köşeli farlar bulunuyor. Farlar, aracın ön tarafına tamamen yayılan ızgaraya entegre edilmiş.

Sportage'ın yan tarafında görsel olarak uzun bir görünüm kazandırması amacıyla daha fazla cam kullanılıyor. Aslında göründüğü gibi uzun olması mümkün, ancak Kia teknik özellikleri yayınlayana kadar öğrenemeyeceğiz. 

Arka kısımda ise yine tam genişlikte uzanan ve Kia EV6 modelini yansıtan arka lambalara yer verilmiş.

Yeni Kia Sportage 2022

İÇİ DE DIŞI GİBİ

Aracın içerisi de dış tasarımı kadar büyük ve radikal değişiklikler barındırıyor. Tek bir siyah çerçeve içerisine yerleştirilen multimedya ve bilgi-eğlence için iki büyük ekran kullanılıyor. Havalandırma delikleri ise geometrik şekilde ön panele yayılarak tasarlanmış. Ayrıca, mevcut modelden daha fazla renk kullanılmış ve daha kaliteli malzemeler yerleştirilmiş. 

Kia, yeni Sportage modelinin güç aktarma organları, boyutları ve fiyatlarıyla ilgili ayrıntıları henüz açıklamadı. SUV modelin satışa çıktığı yıl içinde normal tasarımlardan farklı ve biraz daha sağlam görünümlü X-Line varyantı da satışa sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal