Men (Erkekler) film konusu ve oyuncuları

Men filminin konusu ve oyuncuları merak edilen filmler arasında yerini aldı. Filmin tanıtımı yayınlandıktan sonra meraklar artmaya başladı. Biz de bu haberimizde sizlere Men filminin konusundan ve oyuncularından bahsettik.

30.05.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-15:28) Men (Erkekler) film konusu ve oyuncuları

2022 yapımı bir korku filmi olarak karşımıza çıkan Men filminin yazarı ve yönetmeni Alex Garland'tır. Bu filmde, tek başına İngiltere kırlarına tatile giden lakin etraftaki erkekler tarafından rahatsız edilen dul bir kadının hikayesi anlatılıyor. Tanıtımı ile ilgi çeken bu filmin oyuncuları ve konusunun detayları merak edildi. Biz de bu haberimizde merak edilenleri paylaştık.

Korku ve gerilim filmi sevenler için bu haberimizde kısa süre önce vizyoona giren Men adlı filmden bahsedeceğiz. 20 Mayıs 2022 tarihinde kendi ülkesinde vizyona giren bu film 3 Haziran 2022 tarihinde de Erkekler ismi ile ülkemizde vizyona girecek. Bu filmde eşini yeni kaybetmiş bir kadının tatilde iken erkekler tarafından rahatsız edilerek korkunç günler yaşadığı anlatılmaktadır. Filmin oyuncuları ise daha önce gördüğümüz ve simalarına yabancı olmadığımız oyunculardan oluşuyor.

Filmin başrol oyuncusu simasına yabancı olmadığımız ve daha önce Ending Thing, Wild Rose ve Lost Daughter adlı filmlerde de karşımıza çıkan Jessie Buckley yer alırken onun yanı sıra yine önceden tanıdığımız ve Penny Dreadful, Skyfall ve The Imıtation Game filmlerinden bildiğimiz Rory Kinnear oynamaktadır. Bu iki ismin yanı sıra filmde Paapa Essiedu, Gayle Rankin ve Sarah Twomey gibi sevilen oyuncular da yer alıyor.

20 Mayıs 2022 tarihinde beyaz perdede yerini alan filme karşı gelen yorumlar genelde olumlu yönde oldu. Alınan övgüler ise genel olarak oyuncular için yapılan yorumlardı. İzleyiciden 6,3 IMDb puanı toplayan bu film 3 Haziran 2022 tarihinde ülkemizde de vizyona girecek ve filmin ismi Erkekler olarak geçecek.

men filmi

Men (Erkekler) filmi konusu

Filmin başrolünde yer alan kadın, eşini kaybettikten sonra İngiltere'de kırsal bölgelerden birine tatil yapmaya gider. Karper adındaki bu genç kadın, yaşadığı zor günlerden sonra yapacağı bu tatilde kendine gelmeyi planlarken ormanda biri ya da bir şey tarafından takip edildiğini hissedince tatili kabul olur.

Filmin oyuncuları

Filmin başrol oyuncusu simasına yabancı olmadığımız ve daha önce Ending Thing, Wild Rose ve Lost Daughter adlı filmlerde de karşımıza çıkan Jessie Buckley yer alırken onun yanı sıra yine önceden tanıdığımız ve Penny Dreadful, Skyfall ve The Imıtation Game filmlerinden bildiğimiz Rory Kinnear rol almaktadır. Bu isimlerin yanı sıra Paapa Essiedu, Gayle Rankin ve Sarah Twomey isimli oyuncular da filmde boy göstermektedir.

Filmin karakterleri

Jessie Buckley – Harper

Rory Kinnear – Geoffrey

Paapa Essiedu – James

Gayle Rankin – Riley

Sarah Twomey – Polis Frieda

Zak Rothera-Oxley – Samuel

Sonoya Mizuno – Polis Operator

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal