Melis Sezen yaptığı paylaşımla adeta herkesi büyüledi! 'Limonata yapalım mı?' dedi yer yerinden oynadı

Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan Melis Sezen, güzelliğiyle takipçilerini büyüledi. Sarı kıyafetiyle sosyal medyayı çalkalayan oyuncu, gün içerisinde isminden sıklıkla söz ettirdi. Gündem olan o paylaşımlarıyla 'Limonata yapalım mı?' dedi, sosyal medyadan gelen yorumlar peş peşe geldi.

01.06.2022-23:47 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-12:06) Melis Sezen yaptığı paylaşımla adeta herkesi büyüledi! 'Limonata yapalım mı?' dedi yer yerinden oynadı

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz adlı dizide Derin karakteriyle izleyici karşısında yer alan Melis Sezen duru güzelliğiyle herkesi büyüledi. Dizideki başarılı performansıyla göz kamaştıran oyuncu, son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı başardı. Sadakatsiz dizisini ardından magazin gündeminde isminden sıklıkla bahsedilen Sezen, son günlerde ise yaptığı paylaşımla gündem oldu. Dizinin final vermesinin ardından bu durumu fırsat bilen Melis Sezen, kendini Bali'ye attı.

Melis Sezen

Tatilinden paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, sarı kıyafetiyle paylaştığı fotoğraflarıyla adeta herkesi etkisi altına aldı. Güzel oyuncunun gönderisinin altına yazdığı 'Limonata yapalım mı?' yazmasıyla büyük bir yorum yağmuruna tutuldu. 100 binden fazla beğeni alırken takipçileri yorumlarında Melis Sezen'i övmeden geçemedi.

Melis Sezen portre

Duru güzelliğiyle Bali tatilinden sarı kıyafetiyle paylaşımda bulunan Melis Sezen'in ise o görüntüleri merak edilir oldu. Takipçileri 'Beraber limonata yapalım mı?' yorumunda bulundu. İşte Melis Sezen'in herkesi büyülediği ve övgüler aldığı o fotoğraf kareleri...

Melis Sezen tatil pozu

Melis Sezen: Limonata yapalım mı?

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal