Kuruluş Osman sezon finali yapacak mı, sezon finali tarihi belli oldu mu? ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman sezon finali tarihi belli oldu

Sezon finali yapmaya hazırlanan Kuruluş Osman tarih verdi! Atv'de Çarsamba günleri ekranlarda olan seyircinin beğenisini alan dizi Kuruluş Osman sezon finali yapıyor. İşte detaylar...

01.06.2022-18:34 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-18:34) Kuruluş Osman sezon finali yapacak mı, sezon finali tarihi belli oldu mu? ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman sezon finali tarihi belli oldu

2021-2022 sezonunda başarılı yapımlardan biri olan Kuruluş Osman sezon finali yapacak. Seyircilerin takip ettiği başrollünde Burak Özçivit'in bulunduğu Kuruluş Osman ne zaman sezon finali yapacak? Detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman ne zaman sezon finali yapacak?

Kuruluş Osman haftaya çarşamba günü izleyicilere veda ediyor. 8 Haziran da 97. bölümle sezon finali yapacak.
Kuruluş Osman sezon finali yapacak mı?

Kuruluş Osman son bölüm

Osman Bey yayınlanan son bölümde Çobanoğlu Ali ile arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ettiğini gördük. Atabey Ahmet'in ölümüne Turgut Bey'in karışmasıyla Osman Bey Turgut Beyi saklamıştı. Teslim etmemek için elinden geleni yaptı. Romanos ve Cebe'nin bu işine gelmişti. Kurdukları oyuna düştüklerini düşündüler. Fakat Osman Bey her şeyin farkındadır. Turgut Bey iyileşip ayağa kalkınca onlarda bir oyun düzenleyecektir. Peki bu yeni oyun düşmanları alt edecek mi?

Osman Bey'in Yenişehir planı

Osman Bey bu tür oyunlardan haberdardır. Bu oynanan oyunları ortadan kaldırmak için çabalar. Bir yandan da Bursa'yı fethetmek için hazırlıklara başlar. Karşısında güçlü bir ordu olduğunu bilen Osman Bey Yenişehir'i alamaz ise İnegöl ve Söğüt'ün tehlikeye gireceğini biliyor. Her şeye rağmen Yenişehir'i almak isteyen Osman Bey neler yapacak?

Barkın'ı bekleyen hazin son

Barkın Bey Osman Bey'in Yenişehiri almak istemesinden rahatsızdır. Osman Bey Yenişehir'i almasın diye şer ittifakını Osman Bey'in karşısına çıkaracaktır. Barkın hain planlar peşindedir. Fakat bu planların bedeli Barkın için ağır olacaktır.
Kuruluş Osman Barkın hain planlar peşinde

Obanın hatunlarını bekleyen tehlike

Obada bulunan hatunlar Gündüz Bey'in şehit olmasıyla dağılan Ayşe Hatun ve diğer şehit eşlerine destek olmaya çalışırlar. Söğüt'te ise yardıma muhtaç insanlar için çabalarlar. Obanın hatunları Bala, Malhun, Aygül ve Selvi hatun tehlikede olacaklar. Peki bu tehlike neden olacak? Tehlikeden kurtulabilecekler mi?

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal