Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in paylaştığı bikinili pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile tanınan Yüsra Geyik sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde bikinisiyle paylaştığı fotoğrafı da binlerce yorum aldı. Tüm detaylar haberimizde.

01.06.2022-18:33 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-18:33) Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in paylaştığı bikinili pozlarına binlerce yorum ve beğeni yağdı!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile tanınan genç ve güzel oyuncu Yüsra Geyik sık sık sosyal medya hesabından günlük hayatına dair paylaşımlar yapıyor. Gittiği tatilden bikinili pozunu paylaşan Yüsra Geyik takipçileri tarafından hem beğeni hem de birçok yorum aldı. Yüsra Geyik'in bikinili paylaşımı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yüsra Geyik kimdir

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 yılında Samsun'da dünyaya gözlerini açmıştır. İlk öğretimine Samsun'da başlamış fakat ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınmaları üzerine 60. yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda 2. sınıfa başlamıştır. Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü mezunu olan Yüsra Geyik, 13 yaşında Hayat Bilgisi dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 2006 senesinde ise Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile karşımıza çıkan Yüsra Geyik, ani bir karar ile Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı. Birkaç bölüm ise Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterini canlandırdı. Yüsra Geyik şu günlerde bir proje içinde bulunmuyor. Günlük hayatından sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yüsra Geyik birçok beğeni ve yorum alıyor.

Yüsra Geyil

Yüsra Geyik paylaşımları

Yüsra Geyik, Instagram hesabında 370 binden daha fazla sayıda bir takipçi kitlesine hitap ediyor. Geçtiğimiz günlerde gittiği tatilden bikinisi ile fotoğraf paylaşan Yüsra Geyik'e takipçileri bikinisinin küçük geldiğine dair eleştirilerde bulundu. Yüsra Geyik tatilin tadını çıkararak verdiği bikinili pozunun üstüne Haziran açıklamasını yaptı. Yüsra Geyik'in paylaşımı fiziği ve güzelliği ile de binlerce beğeni topladı. 

Yüsra Geyik fotograf

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal