Mathieu Valbuena'dan Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Olympiakos forması giyen eski Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena, UEFA Avrupa Ligi D grubunda oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.09.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-14:18) Mathieu Valbuena'dan Fenerbahçe-Olympiakos Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi D grubunun ikinci karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'u konuk edecek.

VALBUENA ESKİ TAKIMINA RAKİP OLACAK

Fenerbahçeli eski futbolcu Mathieu Valbuena'nın Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos forması ile eski takımına rakip olacağı karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

ESKİ FENERBAHÇELİ VALBUENA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

UEFA Avrupa Ligi D grubunda oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında Olympiakos forması giyen eski Fenerbahçeli yıldız Mathieu Valbuena dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mathie Valbuena, Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

BURADA YAŞANANLAR GEÇMİŞTE KALDI

Burada bulunmak son derece gurur verici. Çok iyi vakit geçirdim ama bunlar geçmişte kaldı. Artık Olympiakos'un galibiyeti için çaba harcıyorum. Gruptaki konumumuz açısından üç puana ihtiyacımız var. Maçın istediğimiz gibi bitmesini diliyorum.

BURADAN 3 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYORUZ

Galibiyeti isteyen bir takım olarak buraya geldik. 3 puanla başladık ve galip gelmeye devam ederek bu gruptan çıkmak istiyoruz. İki takımın da teknik direktörünün Portekizli olması enteresan. Portekizli teknik adamlar taktisyen yöneriyle bilinir. Teknik direktörümüze çok güveniyoruz. Savunması ve hücum gücü çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Unutmamamız gereken bir 12 numara var. Seyirci faktörünü de göz önünde bulunduruyoruz. Umuyorum her türlü engeli aşmış olarak soyunma odasına gideriz.

BAMBAŞKA BİR ATMOSFERDE OYNAYACAĞIZ

Sıradışı bir atmosfer olacağını, seyircinin böyle bir atmosfer oluşturmak için çabalayacağını arkadaşlarıma söyledim. Sıcak ve baskılı bir atmosferde oynayacağız. UEFA Avrupa Ligi'nde maçlar bambaşka bir atmosferde oynanıyor. Bunun bilinciyle sahaya çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

SAHADA EN İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERECEĞİM

Tabii ki burada bulunmaktan çok mutluyum. Hislerimi kelimelerle ifade edemiyorum. İki senedir eski takımlarımla karşılaşıyoruz. Yarın da en iyi şekilde cevap vereceğimden seyircinin şüphesi olmasın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal