Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir, neden öldü? Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraştığı belirtilen ünlü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Özgür Kaya, hayatını kaybetti. Acı kayıp sonrası Özgür Kaya’nın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir, neden öldü? İşte detaylar…

13.05.2024-18:01 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-18:01) Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir, neden öldü? Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti

Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya, sağlık sorunları sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kaya, katıldığı televizyon programlarıyla ve hazırladığı emeklilik haberleriyle tanınıyordu. Peki Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir, neden öldü?

Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir?

Çavdarhisar ilçesindeki ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra askerlik görevini yerine getiren Özgür Kaya, sonrasında çalışma hayatına adım atmış ve eğitimine devam etmek için Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydolmuştur. Eğitimini sürdürürken bir özel şirkette sosyal işler ve personel departmanında çalışarak deneyim kazanmıştır.

Eski SGK uzmanı Özgür Kaya kimdir, neden öldü? Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti

Özgür Kaya neden öldü?

Emeklilikte Adalet Derneği tarafından yapılan açıklamada; "Başkanımız Mihriban Uğurlu ile daha önce birçok kez yayında bir araya gelip fikir alışverişinde bulunduğumuz Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür KAYA'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz…" ifadelerine yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal