Altay Bayındır'dan Olympiakos Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Olympiakos maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında mikrofonların başına geçerek zorlu karşılaşma öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.09.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-17:44) Altay Bayındır'dan Olympiakos Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'a karşı galibiyeti son dakikada değerlendiremediği penaltı atışıyla kaçıran Fenerbahçe'de ikinci maç öncesi tek hedef galibiyet olarak gözüküyor. Grubunun ikinci karşılaşmasında Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi tüm hazırlıklar tamamlanmışken maç için geri sayıma geçildi.

OLYMPİAKOS MAÇI ÖNCESİ ALTAY BAYINDIR'DAN AÇIKLAMALAR!

Olympiakos maçı öncesinde Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte basın toplantısı düzenleyen genç kaleci Altay Bayındır, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerine çekerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Olympiakos maçı öncesinde basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

SAHADA KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Her maç gibi bu maça da hazırız. Biz Fenerbahçe'yiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Oynadığımız futbol belli, sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah kazanarak yolumuza emin adımlarla devam ederiz.

KENDİMİZİ GELİŞTİREREK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Kaleci antrenörümüz değişti ama kimin gelip gittiği yönetimimizin aldığı kararlar doğrultusunda gelişir. Kimle çalıştığımızın önemi yok, kendimizi geliştirmek adına çalışacağız. Sadece yoğun bir maratondan geçiyoruz sonuç olarak insanız ve ne yapmamız gerektiğini en iyi bilen bizleriz. Gelişerek sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

SİVASSPOR MAÇINDA YAPTIĞI HATA İLE İLGİLİ

Topu ayağımda tutman hocanın talebi değil. Saha içinde kararları veren taktik anlamda ne yaparsan yap oyuncunun kendisidir. O benim kararımdı, çok fazla opsiyonum yoktu. O hareketi yapmayı başarsaydım şimdi bunlar konuşulmayacaktı ama tabii futbol bu. Kimse yaptığın kurtarışlara bakmıyor, yediğin gole bakıyor. Dünya çapında birçok insanın, yerinde olmaya saçma sapan hatalarıyla karşılaşabiliyoruz. Bitmiş bir şey bizim için arkada kalıyor. Büyük camiada oynuyoruz ama en iyi yanı ders çıkarmak oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal