Fenerbahçe - Olympiakos Maçı Exxen'de Nasıl İzlenir?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçında Olympiakos'u ağırlayacak. Zorlu maç Exxen platformunda yayınlanacak. Maçtan önce taraftarlar, ''Exxen'de maç nasıl izlenir, spor paketi üyelik fiyatı nedir?'' araştırmalarına koyuldular.

27.09.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-17:01) Fenerbahçe - Olympiakos Maçı Exxen'de Nasıl İzlenir?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, geçen günlerde zorlu Hatay deplasmanında Hatayspor ile karşılaştı. Zorlu deplasmandan üç puan almayı başaran sarı lacivertlilerde keyifler çok yükseldi. Takımda moral ve motivasyon güzel bir yükselişe geçmişken takım bulduğu iyi moralle Yunanistan'ın zorlu Olympiakos maçına çıkacak. Zorlu maça çıkacak Fenerbahçe, zorlu rakibini yenerek grubundaki ilk üç puanı almak istiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde son olarak Frankfurt deplasmanında talihsiz bir şekilde üç puanı bırakan sarı lacivertliler bu sefer hata yapmak istemiyor. Zorlu Yunan temsilcisini mağlup etmek isteyen sarı lacivertliler maça son hız hazırlanıyor. Sarı lacivertliler zorlu maça hazırlanırken gerek Fenerbahçeli taraftarlar gerek futbolseverler Fenerbahçe'nin maçını izleyeceği Exxen platformu hakkında araştırmalara koyuldular. Bizler de sizler için Fenerbahçe'nin maçının Exxen'de nasıl izlenebileceği ile ilgili bilgileri derledik.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI EXXEN AKILLI TV'DE NASIL İZLENİR?

Eğer bir akıllı TV'ye sahipseniz ve maçları buradan takip etmek istiyorsanız, ilk adım olarak TV'nize Exxen uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ardından uygulamaya üye girişi yaptıktan sonra spor paketi kısmında üyeliğiniz ile Fenerbahçe'nin maçını takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI EXXEN AKILLI OLMAYAN TV'DE NASIL İZLENİR?

Eğer akıllı bir televizyona sahip değilseniz, fakat yine de Exxen'de yayınlanacak Fenerbahçe - Olympiakos maçını takip etmek istiyorsanız ne yazık ki bunu direk yapmanın bir yöntemi yok. Ama eğer televizyonunuzda bir HDMI bağlantısı varsa, bilgisayarınızı televizyonunuza bağlayarak yayını takip edebilirsiniz. Ayrıca Mi TV Stick gib, akıllı cihazlar da satın alarak akıllı olmayan televizyonunuz üzerinden Exxen'de yayınlanan Fenerbahçe-Olympiakos maçını takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI EXXEN AKILLI TELEFONDA NASIL İZLENİR?

Exxen'de yayınlanacak maçı akıllı telefonunuzdan izlemek için önce telefonunuzun uygulama mağazasından Exxen uygulamasını indirmeniz lazım. Sonrasında giriş yaparak spor paketi kısmında olan üyeliğiniz ile maçları takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI İÇİN EXXEN BİLGİSAYARDA NASIL BİR YOL İZLENİR?

Bilgisayarınız üstünden tarayıcıda doğrudan 'exxen.com/tr' adresine girip üye girişi yaparak Beşiktaş maçını izlemeye başlayabilirsiniz.

EXXENDE MAÇLARI TAKİP ETMEK İÇİN SUNULAR SPOR PAKETİ VE ÜYELİK FİYATI NEDİR?

Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını izleyebilmeniz için standart olan üyelik paketine ek olarak ''EXXENSPOR'' üyeliğini satın almalısınız. Bu paketin reklamlı ve reklamsız alternatifleri vardır.

REKLAMLI PAKET

Sezonluk Paket (12 Ay taahhütlü): 34,8 TL

Aylık Paket (Taahhütsüz): 49,8 TL

REKLAMSIZ PAKET

Sezonluk Paket (12 Ay taahhütlü): 44,8 TL

Aylık Paket (Taahhütsüz): 59,8 TL

Her iki pakette de standart Exxen üyeliğine ek olarak maçları izleyebiliyorsunuz. Yani tüm Exxen içerikleri için üyeliğiniz olmuş oluyor.

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇINI İZLEMEK İÇİN EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

#1. Adım: exxen.com/tr adresini ziyaret edin.

#2. Adım: Anasayfada yer alan ilgili kısma ad - soyad ve e-posta bilgilerinizi girerek 'Üye Ol' butonuna tıklayın.

#3. Adım: Karşınıza çıkan ekranda şifre ve telefon numarası bilgilerinizi girin.

#4. Adım: Üyelik sözleşmesini kabul edin ve 'Devam Et' seçeneğine tıklayın.

#5. Adım: "EXXENSPOR" başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

#6. Adım: Reklamlı ve reklamsız üyelik seçeneklerinden size uygun olanı seçin ve 'Abonel Ol' deyin.

#7. Adım: Ödeme sayfasında ilgili alanları doldurup üyelik işleminizi tamamlayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal