Ajax-Beşiktaş Maçı Exxen'de Nasıl İzlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş zorlu Ajax deplasmanına çıkacak. Zorlu maç Exxen platformunda yayınlanacak. Taraftarlar maçı izleyebilmek için araştırmalara koyuldular. ''Exxen'de maç nasıl izlenir, spor paketi üyelik fiyatı nedir?''

27.09.2021-15:25 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-16:11) Ajax-Beşiktaş Maçı Exxen'de Nasıl İzlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, zorlu Ajax maçına çıkıyor. Beşiktaş ilk maçta evinde Alman devi Borussia Dortmund'a 2-1 kaybetti. Siyah beyazlılar bu maçın yaralarını sarmak ve geçen hafta ligde İzmir ekibi Altay'a 2-1 yenildiği maçın yaralarını sarmak için zorlu Ajax maçında elinden geleni yapacak. Beşiktaş zorlu maç öncesinde de bir ton sakat futbolcu ile mücadele edecek. Çok sıkıntılı bir durumun içerisinde olan Beşiktaş'ın, Hollanda'nın dev takımı Ajax karşısında nasıl bir performans sergileyeceği çok büyük bir merak konusu. Bu anlamda gerek Beşiktaşlı taraftarlar gerek futbolseverler maç ile ilgili ciddi araştırmalara başladılar. Özellikle futbolseverler zorlu maçın tam olarak nereden yayınlanacağı, yayınlanacak olan platform olan Exxen'de nasıl izleyebilecekleri hakkında araştırmalara koyuldular. Bizler de sizler için bu konuda bilgilendirme yaptık.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI EXXEN AKILLI TV'DE NASIL İZLENİR?

Eğer bir akıllı TV'ye sahipseniz ve maçları buradan takip etmek istiyorsanız, ilk adım olarak TV'nize Exxen uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ardından uygulamaya üye girişi yaptıktan sonra spor paketi kısmında üyeliğiniz ile Beşiktaş'ın maçını takip edebilirsiniz.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI EXXEN AKILLI OLMAYAN TV'DE NASIL İZLENİR?

Eğer akıllı bir televizyona sahip değilseniz, fakat yine de Exxen'de yayınlanacak Ajax -Beşiktaş maçını takip etmek istiyorsanız ne yazık ki bunu direk yapmanın bir yöntemi yok. Ama eğer televizyonunuzda bir HDMI bağlantısı varsa, bilgisayarınızı televizyonunuza bağlayarak yayını takip edebilirsiniz. Ayrıca Mi TV Stick gib, akıllı cihazlar da satın alarak akıllı olmayan televizyonunuz üzerinden Exxen'de yayınlanan Ajax-Beşiktaş maçını takip edebilirsiniz.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI EXXEN AKILLI TELEFONDA NASIL İZLENİR?

Exxen'de yayınlanacak maçı akıllı telefonunuzdan izlemek için önce telefonunuzun uygulama mağazasından Exxen uygulamasını indirmeniz lazım. Sonrasında giriş yaparak spor paketi kısmında olan üyeliğiniz ile maçları takip edebilirsiniz.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN EXXEN BİLGİSAYARDA NASIL BİR YOL İZLENİR?

Bilgisayarınız üstünden tarayıcıda doğrudan 'exxen.com/tr' adresine girip üye girişi yaparak Beşiktaş maçını izlemeye başlayabilirsiniz.

EXXENDE MAÇLARI TAKİP ETMEK İÇİN SUNULAN SPOR PAKETİ VE ÜYELİK FİYATI NEDİR?

Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını izleyebilmeniz için standart olan üyelik paketine ek olarak ''EXXENSPOR'' üyeliğini satın almalısınız. Bu paketin reklamlı ve reklamsız alternatifleri vardır.

REKLAMLI PAKET

Sezonluk Paket (12 Ay taahhütlü): 34,8 TL

Aylık Paket (Taahhütsüz): 49,8 TL

REKLAMSIZ PAKET

Sezonluk Paket (12 Ay taahhütlü): 44,8 TL

Aylık Paket (Taahhütsüz): 59,8 TL

Her iki pakette de standart Exxen üyeliğine ek olarak maçları izleyebiliyorsunuz. Yani tüm Exxen içerikleri için üyeliğiniz olmuş oluyor.

AJAX- BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEMEK İÇİN EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

#1. Adım: exxen.com/tr adresini ziyaret edin.

#2. Adım: Anasayfada yer alan ilgili kısma ad - soyad ve e-posta bilgilerinizi girerek 'Üye Ol' butonuna tıklayın.

#3. Adım: Karşınıza çıkan ekranda şifre ve telefon numarası bilgilerinizi girin.

#4. Adım: Üyelik sözleşmesini kabul edin ve 'Devam Et' seçeneğine tıklayın.

#5. Adım: "EXXENSPOR" başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

#6. Adım: Reklamlı ve reklamsız üyelik seçeneklerinden size uygun olanı seçin ve 'Abonel Ol' deyin.

#7. Adım: Ödeme sayfasında ilgili alanları doldurup üyelik işleminizi tamamlayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal