Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe Maçındaki Penaltı Pozisyonu İle İlgili İlginç Yorum!

Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasında Min Jae-Kim'in karıştığı pozisyon haftanın en çok konuşulan olaylarından biri olurken pozisyonun penaltı olması gerektiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ahmet Çakar yaşanan pozisyon ile ilgili konuştu!

27.09.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-13:03)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı Hatayspor karşılaşmasında stoperi Min Jae-Kim'in içinde yer aldığı pozisyon ile ilgili penaltı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken spor kamuoyu adeta ikiye bölündü.

MİN JAE-KİM'İN POZİSYONU KAMUOYUNU ADETA İKİYE BÖLDÜ

Min Jae-Kim'in karıştığı pozisyon ile ilgili bir taraf yeni kural gereği pozisyonun penaltı olmadığını düşünürken bir taraf ise bu pozisyonda Min Jae-Kim'in eline çarpan topun VAR uyarı sonrasında penaltı olarak cezalandırılması gerektiğini düşünmekteydi.

AHMET ÇAKAR'DAN POZİSYON İLE İLGİLİ PENALTI YORUMU

Eski hakem şimdilerde ise spor yorumcusu olan Ahmet Çakar, katılığı televizyon programında canlı yayında Min Jae-Kim'in pozisyonu ile ilgili herkesi şaşırtan bir yorumda bulundu.

Ahmet Çakar'ın Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasındaki pozisyon ile ilgili yapmış olduğu yorum dün gecenin en çok konuşulan olaylarından biri haline gelerek dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal