'Malesef Trabzonspor Başka Yollara Başvurdu!'

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor’un Adil Gevrek transferini değerlendirdi.

31.01.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-16:30) 'Malesef Trabzonspor Başka Yollara Başvurdu!'

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor’un Adil Gevrek transferini değerlendirdi.

Guilherme’nin adı Beşiktaş ile çok anıldı. Biz Guilherme’yi getirirken sözleşmesinde bazı maddeler koyduğumuz doğru ama bu kulübün hakkını yiyeceğimiz anlamına gelmiyor. Bizim de şartlarımız haklarımız vardı ve ben o zaman da dedim, şimdi de diyorum; Guilherme Yeni Malatyaspor’un futbolcusudur ve 1,5 yıllık sözleşmemiz var.

Deniyor ki neden sağlam bir sözleşme yapmadınız. Biz Guilherme’yi ikinci kez kiralarken Türkiye’den ona talipli birçok kulüp çıktı ortaya. O da ben Yeni Malatyaspor’a gelirim ama sözleşmemi çok katı yapmamak kaydıyla dedi. Biz kendisine bu garantiyi verdik. Bazı özel futbolcular sözleşmelerine özel maddeler koydurabiliyor.

Fakat bu demek değil ki istediği zaman elini kolunu sallayarak gidebilir. Bunu kendisine de söyledik, menajerine de. İşte Trabzonspor da bu açığı kullanıp Guilherme’yi gizli kapaklı Trabzon’a çağırmış. Kulüpler arasında ahlaki temellere dayanan bazı kurallar vardır, hiçbir kulüp bir başka kulübün futbolcusunu sözleşme şartları ne olursa olsun izni olmadan alamaz. Maalesef Trabzonspor böyle bir yola başvurdu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal