İşte Şeyma Subaşı'nın Nikah Yemeğine Özel Giydiği Kıyafet!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı dünyaevine girdi.

19.09.2017-11:02 - (Son Güncelleme: 20.09.2017-11:58) İşte Şeyma Subaşı'nın Nikah Yemeğine Özel Giydiği Kıyafet!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girdi. Nikahtan sonra yakın arkadaşlarının bir arada olduğu yemek organize eden çiftten Subaşı, geceye özel Hint asıllı modacı Naeem Khan'ın imzası taşıyan ikinci bir kıyafet giydi. Taze gelin Şeyma Subaşı, elbisesiyle verdiği pozu 'Bu elbiseyi ilk giyen kişi olmak gurur verici' notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.



ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NA DÜĞÜN HEDİYESİ OLARAK EV SATIN ALDI!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak 56 milyon TL değerinde boğaza sıfır ev satın aldı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimlerinden olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, önümüzdeki eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanırken ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nında düğün hediyesi ortaya çıktı.

Eylül ayında Fransa'da evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, düğün hazırlıkları için tam gaz hazırlıklara devm ediyorlar. Düğünün ardından parti için mekan kapatan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sürprizleri bununla bitmedi. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı şimdi de kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı için Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde ev satın aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal