Ege'nin Hamsisi Derya Kimdir? Derya’nın Gerçek Adı Ne?

Egenin Hamsisi dizisi Derya kim, Egenin Hamsisi dizisi Derya’nın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler gibi detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

10.10.2018-15:13 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-14:52) Ege'nin Hamsisi Derya Kimdir? Derya’nın Gerçek Adı Ne?

Egenin Hamsisi dizisi Derya kim, Egenin Hamsisi dizisi Derya’nın gerçek adı ne, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler gibi detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

Egenin Hamsisi Dizisi Derya’nın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Derya’nın gerçek adı Buse Meral. Ekranların yeni yüzlerinden olan Buse Meral Müjdan Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümü mezunu olan güzel oyuncu bu rol için mi bilinmez ama saçları sarı iken koyuk renge boyatmış. İki saç rengi de oyuncuya yakışsa da dizideki haliyle daha da güzel göründüğünü düşünüyorum. Güzel oyuncu Nejat Uygur ile olan fotoğrafını da sosyal medya hesabında paylaşmış. Bu açıdan da çok şanslı olduğunu düşündüğümüz genç oyuncunun menajeri ise Pınar Televi. 

buse meral ile ilgili görsel sonucu

25 Temmuz 1999 tarihinde kültür başkentimiz İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 1,67 cm boyunda ve 51 kg ağırlığında. Aslan burcu olan genç oyuncu Egenin Hamsisi dizisi ile ilk defa ekranlara gelecek. Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olan oyuncu, mezuniyetin hemen ardından oyunculuk konusunda kendini geliştirmeye karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiaytro Bölümünde eğitim almaya başlamıştır. Fenerbahçeli olan güzel oyuncu dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Deniz’in kız kardeşi Derya karakteri ile Egenin Hamsisi dizisi en sevilen karakterlerden biri olmaya aday. 

Egenin Hamsisi Dizisi Derya Kim? (Deniz’in Kardeşi)

Ekranların yeni dizilerinden olan Egenin Hamsisi Karadeniz’in yeşili ve Ege’nin mavisi seyirciye sunarken bir taraftan da iki yörenin kültürünü de bizlere ulaştıracak. Güzel bir hikayeye şahit olacağımız dizide Derya karakteri de en sevdiğimiz karakterlerden biri olacak.

Melahat’ın kızı olan Derya genç ve güzel bir kızdır. Deniz’in kardeşi olan Derya abisi le güzel vakit geçirir. Tüm gençler gibi o da özgür olmayı isteyen, kıpır kıpır bir kişiliğe sahiptir. Hassas bir yapıya da sahip olan Derya’nın hayattaki en büyük destekçisi annesi Melahat ve abisi Denizdir. Herkesi olduğu gibi Derya’yı da bekleyen sürprizlerin olduğu Egenin Hamsisi temmuzda TRT1 ekranlarında olacak. Oyuncuya bol şans, diziye de bol reyting dileriz 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal