Ege'nin Hamsisi Hatice Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

Egenin Hamsisi Dizisi Hatice Kim, Egenin Hamsisi Dizisi Hatice’nin Gerçek Adı Ne başlıkları altında detayları bulabilirsiniz.

10.10.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-13:23) Ege'nin Hamsisi Hatice Kimdir? Gerçek Adı Ne? Merak Edilenler

 Egenin Hamsisi Dizisi Hatice Kim, Egenin Hamsisi Dizisi Hatice’nin Gerçek Adı Ne başlıkları altında detayları bulabilirsiniz.

Egenin Hamsisi Dizisi Hatice’nin Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Rol Aldı?

Hatice’nin gerçek adı Bengi Öztürk. Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizide Firuze karakterini canlandırmıştır. 1980, Almanya doğumlu olan güzel oyuncu, Gazi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olmuştur. Henüz öğrenci iken bölümü ekonomi üzerine olsa da oyunculuğa olan merakı nedeniyle kendini bu konuda geliştirmeye karar vermiş ve o dönem sevilen bir yarışma olan Türkiye’nin Yıldızları adlı programda herkesin ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Bu yarışma yıldızının parlamasına neden olmuş ve oyuncu 2004 senesinde Hoşgeldin Hayat filminde rol almıştır. Bu sinema filminde Serap karakteri ile beğeni almayı başaran güzel oyuncu, 2005 senesinde dizi sektörüne de adım atıp Dönme Dolap adlı dizisinde rol almıştır. Kapıları Açmak adlı dizide Melis karakteri ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Şöhret adlı dizide de Yeşim olarak bizlerle buluşmuştu. Sessiz Fırtına, Canım Ailem, Kızım Nerde, mükemmel Çift, Yalan Dünya, Beşinci Boyut, Dila Hanım, Küçük Gelin, Dayan Yüreğim, Ya Nasip Ya Kısmet adlı yapımlarda da adını duyuran oyuncu bu dizide de yine adından söz ettirmeyi başardı.

Ä°lgili resim

Egenin Hamsisi Dizisi Hatice Kim? Nasıl Birisi?

Köprü Film imzalı Egenin Hamsisi dizisinde Hatice, Kasap İbo’nun biricik aşkı, mutluluk sebebidir. Ancak ikili sürekli kavga halindedir çünkü Hatice’nin kınalı kuzusunu kesen Kasap İbo, Hatçe’yi kızdırır. Kendisi de vejeteryan olan Hatice ayrıca mahallenin de manavıdır.

Eşi Kasap İbo’nun dükkanın yanında o da sebze meyve satmayla meşguldür. İbo’nun hayvanlara zarar verdiğini düşünen Hatice ona ceza bile kesilmesine razıdır. Aslında birbirlerini çok seven Hatice ve İbo’nun kavgasız bir anını görmek neredeyse imkansızdır. Ee her aşk aynı şekilde yansıyacak değil ya onların aşkı da kavga ederek çoğalıyor.

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal